دوربین هوآوی میت 30 پرو روی دست گلکسی نوت 10 میزند؟
تا چند روز دیگر سامسونگ رسما از گلکسی نوت ۱۰ رونمایی میکند تا جدیدترین دستاوردهای خود را در بخش طراحی و قابلیتها به نمایش بگذارد. یکی از نکاتی که در رابطه با این تلفن هوشمند برای طرفداران ناامیدکننده بوده دوربینی است که نسبت به ترندهای بازار آن قدرها قابل توجه به نظر نمیرسد. حالا بهتازگی تصویری از میت ۳۰ پرو هوآوی منتشر شده که بیش از پیش باعث میشود دوربین گلکسی نوت ۱۰ ضعیف به نظر برسد.
طبق خبرها، گلکسی نوت ۱۰ دوربینی سهگانه دارد، ولی عدد مگاپیکسل این دوربینها، درست مثل گلکسی اس ۱۰ پلاس، خیلی زیاد نیست. ویژگی برجسته دوربین گلکسی نوت ۱۰ احتمالا لنزی با دیافراگم سهگانه است که نسبت به تکنولوژی دیافراگم دوگانه سال گذشته این شرکت گامی رو به جلو به حساب میآید. البته همه ما میدانیم که عدد مگاپیکسل لزوما به معنای کیفیت بالاتر نیست، ولی برتری دوربین هوآوی فقط به این مورد خلاصه نمیشود.

در حال حاضر دو خبر جداگانه در مورد میت ۳۰ پرو وجود دارد. در یکی از آنها گفته شده که این دستگاه دوربینی سهگانه خواهد داشت که از یک سنسور ۴۰ مگاپیکسلی با اندازه 1/1.5 اینچ و با دیافراگم دوگانه f/1.6-f/1.4 تشکیل شده که از تکنولوژی RYYB پشتیبانی میکند. علاوه بر این، یک سنسور ۴۰ مگاپیکسلی با اندازه 1/1.7 اینچ با لنز فوق عریض ۱۲۰ درجهای و یک سنسور تلهفوتوی ۸ مگاپیکسلی با زوم ۵ برابری وجود دارد.
در آن سو، گلکسی نوت ۱۰ از یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.5 تا f/2.4، یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و یک سنسور تلهفوتوی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.1 و قابلیت زوم دو برابری استفاده میکند.
مشخصاتی که از میت ۳۰ پرو گفتیم نه فقط به لحاظ عدد مگاپیکسل بلکه از نظر اندازه لنز، نوع پیکسل و حتی توان نرمافزاری هوش مصنوعی هم بهبود یافته است. افشاگر معروف، آیس یونیورس، مدعی است که گلکسی نوت ۱۰ هیچ شانسی برای شکست دادن میت ۳۰ پرو ندارد. او با انتشار تصویر زیر در صفحه توئیتر خود سعی کرده تفاوت مشخصات این دو دوربین را مشخص کند.

سامسونگ اخیرا تلاشهای زیادی برای بهبود عملکرد دستگاههای خود در بخش دوربین انجام داده است. این شرکت چندی قبل حالت Night Mode را به پرچمداران جدیدش اضافه کرد تا عکاسی شبانه در این دستگاهها بهتر شود. با این حال عدهای باور دارند که دوربین این دستگاه هنوز بهترین نشده است. البته نباید فراموش کنیم که در بخش دوربین خیلی چیزها سلیقهای میشود و نمیتوان نسخه یکسانی برای تمام مصارف کاربری پیچید.