تجربه هوش جمعی با Braille Phone
گروه خبری GSM : محصولی که درباره آن میخوانید، را میتوان تحت عنوان "هوشمند جمعی" لقب داد. "هوش یا آگاهی جمعی" تئوری نسبتا رایجی در جهان امروز است که برپایه آن، همه ما ( افراد بشر) به نوعی و تاحدی با یادگیری و پیدایش در کنار یکدیگر، اطلاعات و دادههای بانک دانش خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و سهیم میشویم. حال در عین به خاطر سپردن این مطلب اجازه بدهید نگاهی بیاندازیم به این محصول که نوعی گوشی تلفن همراه است و توسط فردی با نام Seon-Keun Park طراحی شده است. این گوشی با نام Braille Phone، دومین گوشی است که در کل جهان عرضه خواهد شد.
در ساخت این گوشی از نوعی ماده پلاستیکی با نام Electric Active Plastic(EAP) استفاده شده است که الفبای بریل- یا همان الفبای نابینایان- را به تصویر میکشد. این گوشی ازقابلیت دریافت و برقراری تماس نیز برخوردار است. در Braille Phone پیامهای متنی بریل بر روی فضایی متفاوت نمایش داده میشوند. در اغلب گوشیهای تلفن همراه معمول، صفحه نمایش جایگزین فضای یادشده میشود.
سطح و پوشش پلاستیکی خاص Braille Phone به طرز شگفت انگیزی بلند و برآمده شده و بدین ترتیب امکان ارتباط نابینایان و سایرافراد را فراهم میسازد. بواسطه برخورداری از این نوع پوشش پلاستیکی، رابط کاربری گوشی طوری تغییر میکند که با نیازهای کاربران- اعم از بینا و نابینا- و همچنین وضعیت موردنظر( پیام متنی، تماسها یا منوی گوشی) مطابقت کند.
بعلاوه قادر به ایجاد حالات مختلفی است از جمله متن، ارقام بریل، اعداد رومی و حالت Off یا خاموش.
فناوری صفحه نمایش لمسی در این گوشی فوق العاده عالی است.
Braille Phone امکان ارتباط میان کاربران نابینا با کاربرانی که به لحاظ بینایی سالم هستند را فراهم میکند.
این گوشی به گونهای طراحی شده است که کاربران نابینا میتوانند درست مانند افراد بینا به راحتی از آن استفاده کنند.
در اینجا شما را به تئوری که در بالا از آن نام بردیم ارجاع میدهیم. به عبارت دیگر این گوشی جهانی Braille Phone را میتوان به نوعی، نمادی از تئوری جهانی یاد شده به شمار آورد.