در سال ۲۰۱۷، عنوان «ثروتمندترین فرد جهان» چندین بار بین بیل گیتس و جف بزوس، رد و بدل شده است. بزوس که در ماه ژوئیه امسال بیشتر از ۹۰ میلیارد دلار به دست آورده بود؛ موفق شد این عنوان را برای مدت کوتاهی از بیل گیتس بگیرد. حالا او دوباره ثروتمندترین فرد جهان است. بزوس همچنین مدتی است به صورت سالیانه به میزان ۱ میلیارد دلار از سهام آمازون رو میفروشد؛ که احتمالا میخواهد از آن برای سرمایه گذاری در پروژه ساخت فضاپیما استفاده کند.

با پایان حراج جمعه سیاه، ارزش سهام آمازون ۲ درصد افزایش یافته و مبلغ ۲.۴ میلیارد دلار نیز به حساب بنیانگذار این شرکت افزوده است. حالا ارزش داراییهای بزوس به ۱۰۰.۳ میلیارد دلار میرسد که حدود یک سوم آن را تنها در امسال کسب کرده است. این موضوع بزوس را تبدیل به آخرین فردی میکند که ثروت خود را ۱۲ رقمی کرده است؛ عنوانی که بیل گیتس حدودا ۲ دهه قبل در سال ۱۹۹۹ به دست آورده بود.
با توجه به اینکه هنوز دوشنبه اینترنتی و تعطیلات کریسمس را در پیش داریم، بعید نیست ثروت مدیر اجرایی آمازون جهش دیگری را نیز پیش از پایان امسال داشته باشد. همچنین جالب است بدانیم که آیا او پس از رسیدن به این موقعیت، برنامه مهمی برای فعالیت های بشردوستانه دارد یا خیر.

نظرات(6)
مُحی
ولی کاااااش میشد میتونستم فقط فقط چند ماه پیششون زندگی کنم تا بتونم بفهمم چجوری هستن !
با تشکر از سایت جی اس ام
Seven son
محمد
وحید
اکثر فروشگاه های اینترنتی فروش آخر سالشون همین دوشنبه اینترنتیه که به جای جمعه سیاهه
جمعه سیاه در اصل متعلق به فروشگاه های فیزیکی سطح شهر هست و برای اینکه تو اینترنت هم چنین حراجی هایی رو داشته باشیم یه روز بخصوصی رو در نظر گرفتن که اسمش دوشنبه اینترنتیه
احسان
وحید