لوئیس همیلتون پس از ناکامی در مسابقات گرند پری موناکو با ثبت زمان 1 دقیقه و 11:459 ثانیه موفق به کسب پل پوزیشن در دور تعیین خط مسابقه این فصل در کشور کانادا  شد. اختلاف او با سباستین فتل از تیم فراری تنها 3 دهم ثانیه بود. همیلتون در موناکو جایگاهی بهتر از هفتمی کسب نکرده بود اما در این دور نشان داد که تصمیم او برای رقابت با سباستین فتل جدی است و قصد دارد از قهرمانی خود در فصل گذشته دفاع کند.

تبلیغات

این چهارمین پل پوزیشن همیلتون در فصل 2017 و 65 امین پل پوزیشن دوران حرفه‌ای او بود. هم تیمی همیلتون یعنی والتری بوتاس با 0.9 ثانیه اختلاف با او در جایگاه سوم ایستاد و کیمی رایکونن از تیم فراری هم در تعقیب او جایگاه چهارم را کسب کرد.

مکس وشتاپن و دنیل ریکیاردو هر دو از تیم ردبول، به ترتیب در جایگاه پنجم و ششم قرار گرفتند. به نظر می‌رسد رقیب اصلی فراری و مرسدس، همین تیم ردبول باشد. تیم ردبول در این فصل تعقیب کننده اصلی فراری ومرسدس بوده و با توجه به ظرفیت‌هایش نتایج خوبی کسب کرده است.

فیلیپ ماسا و سرجیو پرز هم با اختلاف کمی در رده‌های هفتم و هشتم قرار گرفتند. نتایج در تصویر زیر قابل مشاهده است.