کوالکام در نظر دارد تا سه‌شنبه هفته آینده یعنی ۹ مه، مراسمی برای معرفی پردازنده اسنپدراگون ۶۶۰ ترتیب دهد. دعوتنامه این مراسم برای خبرنگاران ارسال شده اما اطلاعات زیادی از جزئیات آن در دسترس نیست.

تبلیغات

اسنپدراگون ۶۶۰ نسل جدید پردازنده میان‌رده کوالکام به‌شمار می‌رود و به‌نوعی اسنپدراگون ۶۵۲ را بازنشسته می‌کند. این پردازنده از ۸ هسته Kryo 280 بهره می‌برد که در اسنپدراگون ۸۳۵ نیز بکار رفته است. اسنپدراگون ۶۶۰ معماری ۱۴ نانومتری دارد و از این نظر یک قدم جلوتر از کایرین ۹۶۰ هواوی و A10 اپل که معماری ۱۶ نانومتری دارند ایستاده است. 

واحد گرافیکی این پردازنده Adreno 512 خواهد بود و هنوز مشخص نیست که توان رقابت آن با دیگر پردازنده‌های کوالکام از نظر گرافیکی چقدر است. البته قطعا از آدرنو ۵۴۰ ضعیف‌تر است اما مشخص نیست که واقعا چقدر ضعیف‌تر از آن عمل می‌کند.

در هر حال پاسخ همه این ابهامات تا کمتر از یک هفته دیگر مشخص می‌شود. احتمال می‌رود در این مراسم از اولین گوشی هوشمند با اسنپدراگون ۶۶۰ نیز رونمایی شود اما برای اینکه کمی هیجان معرفی این پردازنده بیشتر شود می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که اسنپدراگون ۶۶۰ در گوشی‌هایی مثل نوکیا ۷ و ۸، اکسپریا ایکس اولترا و شیائومی می میکس جدید بکار گرفته شود.