پیشبینی فروش ۵۰ میلیونی خانواده Galaxy S8 در سال جاری
تبلیغات
حدود یک هفته از آغاز فروش رسمی پرچمداران سامسونگ از طریق وبسایتها و خرده فروشیهای مختلف میگذرد و به تازگی یکی از تحلیلگران Yuanta Securities با توجه به شرایط، پیش بینی کرده است که امسال ۵۰.۴ میلیون دستگاه از خانواده گلکسی اس ۸ به فروش میرسد. لی جائه یون امروز در یادداشتی بیان کرد که به نظر میرسد گلکسی اس ۸ پلاس سهم بیشتری از آمار فروش را به خود اختصاص دهد. دلیل این برتری در فروش، تعداد رو به رشد کاربرانی است که از گوشی هوشمند خود برای تماشای ویدئو و بازی کردن استفاده میکنند.
بر اساس اعلام آقای لی، بیش از ۲۷.۱ میلیون دستگاه گلکسی اس ۸ پلاس در سال جاری به فروش میرسد که سهم این مدل از خانواده اس ۸ را به ۵۳.۹ درصد میرساند و گلکسی اس ۸ با ۴۶.۱ درصد سهم تعداد ۲۳.۳ میلیون دستگاه میفروشد. با توجه به قیمت بالاتر گلکسی اس ۸ پلاس نسبت به اس ۸، فروش بیشتر نسخه پلاس برای کمپانی کرهای هم سود آورتر است.

هر دو پرچمدار امسال سری اس از سخت افزار مشابهی بهره میگیرند و تفاوت آنها تنها در ابعاد نمایشگر و ظرفیت باتری است؛ گلکسی اس ۸ دارای صفحه نمایش ۵.۸ اینچی و باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و اس ۸ پلاس دارای صفحه ۶.۲ اینچی و باتری ۳۵۰۰ میلی آمپری است.
در سالهای گدشته هم تقاضا برای نسخه بزرگتر که همان گلکسی اس ۷ اج و گلکسی اس ۶ اج هستند، بیشتر از نسخه معمولی بوده و این موضوع اتفاق جدیدی نیست. در سال ۲۰۱۵ سهم گلکسی اس ۶ اج از فروش پرچمداران سری اس برابر ۵۱.۳ درصد بود و در سال گذشته هم گلکسی اس ۷ اج سهمی برابر ۵۱.۹ درصد داشت.
برچسبها:


