GSM-logo
خانهاخبار
Huawei و ارائه یک گوشی هوشمند مجهزبه آندروید

Huawei و ارائه یک گوشی هوشمند مجهزبه آندروید

گروه خبری GSM : قابلیت‌های اتصال پیشرفته، ظاهر نسبتا کوچک و دوربین 5 مگاپیکسلی، از ویژگی‌های اصلی و برجسته این گوشی به شمار می‌آیند
۲۴ فروردین ۱۳۸۸

تبلیغات

home_header

گروه خبری GSM : گوشی هوشمند و مجهز به آندروید کمپانی Huawei، که به طرز مرموزی در کنگره جهانی 2009  حضور پیدا کرده بود، گوشی بعدی T-Mobile G3 خواهد بود. قابلیت‌های اتصال پیشرفته، ظاهر نسبتا کوچک و دوربین 5 مگاپیکسلی، از ویژگی‌های اصلی و برجسته این گوشی به شمار می‌آیند. Huawei در کنگره جهانی موبایل 2009  از پشت شیشه این گوشی هوشمند را به نمایش گذاشت و جز به نمایش گذاشتن طرح گوشی، هیچ گونه نمایش دیگری از قابلیت‌های آن ارائه نداد.

 

                    

بنابر شایعات منتشر شده، این گوشی بانام T-Mobile G3 عرضه خواهد شد. ویژگی‌های آن عبارتند از:

صفحه نمایش لمسی مقاومتی، دوربین 5 مگاپیکسلی، پشتیبانی از شبکه‌های 3G، WiFi، بلوتوث، ورودی صوتی 3.5 میلیمتری، جدیدترین ورژن سیستم عامل آندروید.

 این گوشی فاقد صفحه کلید فیزیکی بوده و انتظار می‌رود طی سه ماهه سوم 2009  به بازار راه پیدا کند.

home_header