در طول چند سال اخیر، گهگاهی شایعات و خبرهایی درباره رویای بلندپروازانه سامسونگ برای تولید گوشی هوشمند تاشو شنیده‌ایم؛ پروژه‌ای که با نام گلکسی X شناخته می‌شود؛ گوشی هوشمندی که مدتی قبل اعلام شد تا قبل از پایان سال جاری و زودتر از معرفی گلکسی نوت ۸ رونمایی می‌شود اما مدتی بعد تکذیب و به جای آن اعلام شد که این دستگاه تا پیش از سال ۲۰۱۹ در دسترس قرار نمی‌گیرد.

تبلیغات

اما حالا ET News از موضوع کار کردن سامسونگ روی یک نمونه آزمایشی از گوشی هوشمند مجهز به دو صفحه نمایش پرده برداشت. به نقل از برخی منابع که نامشان ذکر نشده است، این خبر اعلام می‌کند که نمونه مذکور گلکسی X نام خواهد داشت. ظاهرا گوشی جدید را می‌توان تا ۱۸۰ درجه باز کرد و به دو صفحه نمایش از نوع AMOLED مجهز است که با لولا به هم متصل شده‌اند. یکی از این منابع ناشناس هدف از انجام چنین آزمایشی را این‌گونه توصیف می‌کند:

به نظر می‌رسد سامسونگ در حال محک زدن دستگاه مجهز به دو صفحه نمایش است تا درباره گوشی تاشو آینده خود ایده‌هایی جمع آوری کند.

همچنین این مطلب به این موضوع اشاره کرده که کره‌ای‌ها مشغول گسترش تحقیق و توسعه خود با هدف تولید تعداد محدودی از گلکسی X برای بازه زمانی نیمه دوم سال ۲۰۱۷ بوده‌اند. تقاضا برای قطعات نشان‌دهنده تولید بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نسخه از این دستگاه مجهز به دو صفحه نمایش است.

البته این شایعات هنوز رسما تایید نشده‌اند، اما علاقه سایر کمپانی‌های بزرگ دنیای فناوری مانند اپل، ال‌جی و مایکروسافت به دستگاه‌هایی با صفحه نمایش منعطف و تاشو می‌تواند انگیزه سامسونگ را برای معرفی سریع‌تر یک گوشی تاشو افزایش دهد. نظر شما چیست؟