اواخر هفته پیش بلک‌بری اعلام کرده از گوشی اندرویدی جدید خود در نمایشگاه MWC 2017 رونمایی می‌کند. این شرکت 25 فوریه را تاریخ برگزاری کنفراس خود اعلام کرده است؛ جایی که چهارمین گوشی اندرویدی این شرکت و سومین گوشی ساخت TCL به حضار معرفی می‏‌شود.

تبلیغات

با اینکه TCL در نمایشگاه CES 2017 اجازه دیدن مرکوری (یا DTEK70) را به برخی رسانه‌ها داد، اطلاعات زیادی از جزئیات سخت‌افزاری آن نداریم. شایعه جدیدی از مرکوری به گوش رسیده است که عنوان می‌کند دوربین این گوشی از سنسور IMX378 سونی برخوردار است؛ یعنی همان سنسوری که در دوربین گوشی‌های Pixel و Pixel XL استفاده شده است.

همانطورکه می‌دانید دوربین گوشی‌های پیکسل با کسب بالاترین امتیاز در بنچمارک DxOMark یکی از بهترین دوربین‌های سال 2016 بودند. بنابراین انتظار می‌رود کیفیت دوربین 12 مگاپیکسلی مرکوری نیز همان‌قدر عالی باشد.

در دوربین جلو مرکوری یا از سنسور S5K4HB سامسونگ استفاده خواهد شد یا OmniVision OV8856 که هر دو کیفیت 8 مگاپیکسلی با قابلیت فیلم‌برداری 1080p را با خود به همراه می‌آورند.

پیش‌بینی می‎شود مرکوری نمایشگر 4.5 اینچی، پردازنده اسنپ‌دراگون 821، حافظه رم 4 گیگابایتی و حافظه داخلی 64 گیگابایتی داشته باشد و از نسخه 7 اندروید استفاده کند.