گلکسی اس 7 اولین گوشی هوشمند سامسونگ بود که از لوله‌های خنک‌کننده در طراحی بهره می‌برد؛ همان چیزی که احتمالا در طراحی اس 8 این شرکت نیز شاهد خواهیم بود. ادعا شده سامسونگ در گلکسی اس 8 تصمیم گرفته به‌سراغ طراحی با دو لوله خنک‌کننده برود اما در نهایت از سه لوله خنک‌کننده استفاده کرده است و در حال آزمایش آن است.

تبلیغات

زمانی که اس 7 عرضه شد، لوله‌های خنک‌کننده آن باریک‌ترین نمونه در نوع خود در بازار بودند. این لوله‌ها حاصل کار سامسونگ و شرکایش بود و تنها 0.4 میلی‌متر ضخامت داشت. لوله‌های خنک‌کننده باید حرارت را از تراشه بگیرند و به ورق گرافیت در پشت منتقل کنند تا پراکنده شود.

لوله‌های خنک‌کننده اغلب در کامپیوترهای رده‌بالا(هم لپتاپ‌ها و هم دسکتاپ‌ها) دیده می‌شوند و اکنون در گوشی‌ها هم استفاده از آنها بیشتر شده است. احتمال می‌رود ال جی نیز از لوله‌های خنک‌کننده مشابهی در پرچمدار خود، G6، استفاده کند.