هفته گذشته، گزارش‌هایی در خصوص آغاز ارائه بروز رسانی اندروید 7 نوقا برای زنفون 3 به وسیله نمایندگی ایسوس در فیلیپین منتشر شد؛ از همین رو انتظار می‌رفت این بروزرسانی برای کاربران دیگر در مناطق جغرافیایی سراسر دنیا عرضه شود اما این اتفاق نیفتاد. متاسفانه در حال حاضر خبرهای خوبی به گوش نمی‌رسد زیرا بر اساس گزارش شرکت ایسوس در فیلیپین، عرضه بروز رسانی اندروید 7 نوقا برای زنفون 3 متوقف شده است تا برخی اشکالات فنی رفع شوند.

تبلیغات

در حال حاضر هیچ اطلاعی در خصوص تاریخ عرضه اندروید نوقا در دست نیست البته امیدواریم به زودی این اتفاق بیفتد. ضمنا کاربران طبق راهنمایی تصویری که در بالا قرار داده‌ایم با رفتن به منوی تنظیمات گوشی خود می‌توانند دریافت خودکار آپدیت را فعال کنند تا در صورت عرضه رسمی به سرعت آن را دانلود کنند.

شایان ذکر است همه مدل‌های گوشی زنفون 3 که در سال گذشته معرفی شده‌اند آپدیت اندروید 7 نوقا را دریافت می‌کنند. البته شکی نیست زنفون 3 زوم (که در اوایل همین ماه رونمایی شد) نیز آپدیت را دریافت می‌کند. در روزهای آینده جی‌اس‌ام را دنبال کنید چون هر خبر جدیدی که از ایسوس و آپدیت گوشی‌هایش منتشر شود با شما به اشتراک می‌گذاریم.