با اینکه گوشیهای پرچمدار سامسونگ یکی از محبوبترین گوشیهای بازار هستند، گوشیهای میانرده و پایینرده این شرکت نیز از فروش بالایی در کشورهای در حال توسعه برخوردارند.
یک منبع کرهای در گزارش خود آورده است که سامسونگ برای فروش 20 میلیون دستگاه گوشی Galaxy A و 100 میلیون دستگاه گوشی Galaxy J هدفگذاری کرده است؛ اهداف بزرگی که سامسونگ میخواهد با اضافه کردن ویژگیهای پرچمدارانش به گوشیهای میانرده و پایینرده خود به آن دست یابد.
سامسونگ همچنین گفته است در نظر دارد سال جاری 60 میلیون دستگاه Galaxy S8 را به فروش برساند، هدفی که حدودا 20 درصد بیشتر از متوسط فروش پرچمداران گلکسی اس در طول این سالها است.
با اینکه سامسونگ از نظر فروش موقعیت باثباتی در بازار گوشیهای تلفن همراه دارد اما نزدیک شدن هوآوی و آمار بالای فروش گوشیهای این شرکت چینی خطری جدی برای غول کرهای است. به نظر شما تا پایان 2017 چند درصد از این اهداف محقق میشود؟


نظرات(59)
احمد
امیر
احمد
vahid
MYi7
رامین
امیر
مانی
امسال برای سامسونگ فاجعه به تمام معنا بوده و نه اینکه نخواد، بلکه نمیتونه با این حجم رکود اقتصادی با پرچمدار هاش بهرانشون رد کنه، حال اینکه بالاجبار باید هدف بازارشو گوشی های پایین رده و میان رده قرار بده
احتمال اینکه امسال مثل سالهای پیش گوشی بالارده در مدلهای مختل ارائه بده بسیار کمه، بودجه ، سرمایه و پیشینه سال گذشتشه که جوابگو نیست!
سینا
رامین
Javad
سینا
pm
همه سی پی یو ها از معماری ارم استفاده میکنن بجز اینتل
دیگه مدیاتک و اگزینوس نداره
تو گوشیایی که چیپست hello x10 دارنو باهاشون کار کن مثل E9+ و m9+ بعد نظر بده
سینا
رامین
M. K
محمد
رامین
محمد رضا
میلاد
سینا
مانی
رامین
mohammad
اونایی که میگن میان پایین منفی بزنن
اونایی که میگن قیمت میره یالا مثبت بزنن
من این گوشیو دمه عید میخرم
ممنون میشم نطر بدین
رامین
Anonymous
تو بازار یه چرخی بزنی
یا یکم دوباره تحقیق بکنی شاید یه برند دیگه ای مد نظرت اومد
کاری به پروفایلم نداشته باش
من نمیگم HTC
اصلا شما برو بازار از پنج متری گوشی های HTC هم رد نشو نگاشونم نکن
دوستانه بهت میگم سامسونگ نگیری
ولی اگه نظرت قطعیه تا همون عید صبر کن قیمتش پایینتر میاد
احمد
فرزاد
اگه سامسونگ بخواد اونجور که گفته،بعضی از قابلیتهای گوشیهای پرچمدارش رو تو این رده از گوشیهاش قرار بده،بی شک حجم بزرگی از بازار رو به خودش اختصاص میده.
در مورد قیمت گذاری هم کاملا میشه به سامسونگ اعتماد کرد.چون طی چند سال اخیر اینو ثابت کرده که میشه به محصولاتش اعتماد کرد.البته نمیخوام از نوت هفت حرفی بزنم،چون بحرانی که از طرف نوت هفت واسه این کمپانی رخ داد،فقط یک اشتباه یا یک سهل انگاری بزرگ از طرف مهندسان این شرکت بزرگ بود که نتونستن گوشی رو تو تستهای مختلف و تو آزمایشگاه رصد کنن.یا اینم میشه گفت که محصولشون رو زودتر از موعد مقرر و بدون جوابدهی کامل روانه بازار کردن.
نظر خودم رو تو زمینه فروش گوشیهای سامسونگ نسبت به فروش گوشیهای شرکت هواوی اگه بخوام بگم اینه که،ما در حقیقت پول یک برند مورد نظر رو داریم میدیم،نه پول یک محصول.و بنده هیچ موقعی یک کمپانی با اصالت مثل سامسونگ رو با یک شرکت چینی تازه به دوران رسیده قیاس نمیکنم.اگه بخوایم واقع بینانه به این موضوع نگاه کنیم،میبینیم که پایینترین گوشی سامسونگ بعد از کلی استفاده همچنان دوام و کارایی خاص خودش رو داره.تنها عاملی که شاید بشه به سامسونگ خرده گرفت،رابط کاربری تقریبا سنگینش هست که در حال حاضر بهترین آپشنها رو در اختیار کاربر میزاره.نمونه بارز که میتونه این حرفم رو ثابت کنه،پرچمداران این شرکت هستن.
kia
سینا
عاشق تکنولوژی
اینم میتونه با اینکه درصد زیادیه
رامین
فری
رضا
Milad
با این دور خیز میشه پرید تا ماه?
.
اصلا سامسونگ بلعیده بازار رو ?
Xz
مردم هم خیلی راحت فریب تبلیغاتو میخورن.
با تبلیغات میشه از کاه ؛ کوه ساخت
با تبلیغات میشه غیرممکن رو ممکن کرد
رضا
میلاد
سینا
MYi7
best htc
قبلی
بعدی