با سرویس Geforce Now انویدیا همیشه و در همه حال بازی کنید
در کنفرانس مطبوعاتی شرکت انویدیا در نمایشگاه CES 2017 این شرکت از سرویس استریم بازیهای رایانهای برای سیستمهای ویندوزی و مک پرده برداشت.
تا پیش از این شرکت انویدیا تنها به کاربران دستگاه اندرویدی Shield برای استریم کردن محتوا دسترسی میداد، اما حالا با توسعه این سرویس و رونمایی از Geforce Now این امکان در اختیار کاربران ویندوز و مک نیز قرار میگیرد تا بتوانند سنگینترین بازیها را فقط با داشتن اینترنت پرسرعت انجام بدهند. این خبر مخصوصا برای کاربران مک خوشایند است، زیرا بازیهای حرفهای و سطح بالا برای این سیستم عامل کمتر منتشر میشود.
سرویس Geforce Now کاربران را به دیتاسنتر قدرتمندی متصل میکند که توسط کارت گرافیکهای مخصوص بازی انویدیا تغذیه میشود. این کارت گرافیکها به شکل مجتمع وظیفه پردازش تصویر را با کیفیت HD و جزئیات بالا و با استفاده از تکنولوژی GameWorks انویدیا بر عهده میگیرند و نتیجه را برای استفاده کاربران منتشر میکنند. کاربران ویندوز و مک تا زمانی که از این سرویس استفاده میکنند دیگر نیازی به داشتن کارت گرافیک جداگانه یا پردازنده قدرتمند برای رندر کردن بازیهایی با کیفیت بالا ندارند. سرویس Geforce Now انویدیا میتواند بازیهای سرویسهای محبوب Steam ،Origin یا UPlay را پشتیبانی کند و نتیجه را با بالاترین کیفیت و سریعترین زمان ممکن به دستگاه کاربران انتقال دهد.
کافی است کاربران برنامه GeForce NOW را روی دستگاه خود نصب کنند و با چند کلیک ساده به کامپیوتر مجازی خود در مرکز کامپیوترهای انویدیا متصل شوند. سپس به راحتی از میان فروشگاههای معتبر بازی، هر بازیای را که تمایل داشتند در کامپیوتر مجازی خود نصب کنند و از بازی کردن آن لذت ببرند.
انویدیا میگوید که بیش از ۵ سال است که به توسعه این سرویس مشغول است و منتظر بود تا این خدمات برای عرضه عمومی به پختگی کامل برسد. قبل از عرضه، این شرکت قصد داشت از اجرای روان و ساده بازیها برای کاربران نهایی اطمینان حاصل کند و حالا نتیجه این زحمات آماده عرضه است.
سرویس Geforce Now تا بهار 2017 تنها برای کاربران خاص در آمریکا قابل استفاده خواهد بود و سپس تا انتهای بهار عرضه آن کاملا عمومی خواهد شد.
شیوه پرداخت در این سرویس به بازیای که انجام میدهید و گرافیک آن بستگی دارد. ثبت نام در این سرویس در حال حاضر رایگان است و کاربران اولیه میتوانند بدون پرداخت هیچ هزینهای تا ۸ ساعت با کامپیوترهای مجازی دارای کارت گرافیک GTX 1060 و تا ۴ ساعت با GTX 1080 بازی کنند.
هزینه عمومی اعلامشده هم ۲۵ دلار برای ۱۰ ساعت بازی با GTX 1080 و ۲۰ ساعت بازی با GTX 1060 است که شاید برای عده زیادی مبلغ بالایی باشد؛ هرچند برای کاربران مک یا کاربرانی که فقط قصد دارند گاهی بازیهای جدید را تجربه کنند میتواند نسبت به خرید کنسول یا بازیهای اصلی بهصرفه باشد.
نظر شما درباره چرخش صنعت بازیسازی به سمت پردازش ابری و استفاده از اینترنت به جای سختافزارهای شخصی چیست؟