تبلیغات

این روزها در مورد آینده تجارت موبایل مایکروسافت حدس و گمان‌های زیادی زده می‌شود. سهم گوشی‌های ویندوزی در بازار روزبه‌روز کمتر می‌شود. با این حال، ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت به‌تازگی در مصاحبه‌ای گفته است که قصد خارج شدن از بازار موبایل را ندارد. نادلا حتی در مورد دستگاه‌های موبایل نهایی نیز صحبت‌هایی کرده است؛ چیزی که هنوز معلوم نیست مایکروسافت در حال کار روی آن هست یا نه.

نادلا در مصاحبه خود به‌صراحت اشاره کرده است که مایکروسافت حضور خود را در بازار موبایل حفظ می‌کند. هرچند مدیرعامل مایکروسافت گفته این شرکت اکنون سهم کمی در بازار دارد اما در مورد دستگاه‌های موبایل نهایی(ultimate mobile devices ) حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

ساتیا نادلا می گوید مایکروسافت حتی پس از خرید نوکیا باز هم به تولید دستگاه هایی که فقط تقلیدی از دیگران است اهمیت نمی‌دهد و آن را متوقف کرده است و در مقابل به سراغ محصولاتی خاص رفته که برای گروهی متفاوت از کاربران با نیازهای خاص رفته است. در واقع نادلا معتقد است که شرکتش به دنبال انجام کاری شبیه به دیگران نیست و به این فکر می‌کند که چه کار جدیدی می‌تواند انجام دهد؛ همین جایی که می‌توان هر دستگاهی را وارد آن کرد و حتی وارد مباحث هوش مصنوعی شد .

به نظر می‌رسد مایکروسافت به دنبال راهی نو برای ورود دوباره به بازار گوشی‌های هوشمند است. حدس و گمان های زیادی در مورد سرفیس فون این شرکت به گوش می‌رسد و تا زمانی که این گوشی رسما معرفی نشده یا شایعه آن توسط این شرکت رد نشده نمی‌توان آن را نادیده گرفت.