
سونی درآمد سه ماهه سوم 2016 را اعلام کرد. بخش موبایل سونی، که مسئولیت گوشیهای سری اکسپریا را به عهده دارد، سود کمی را به خود اختصاص داده، در حالی که فروشش نسبت به گذشته کمتر شده است.
در طول سه ماهه سوم، سونی 3.5 میلیون گوشی اکسپریا به فروش رسانده که نسبت به سه ماهه قبل (3.1 میلیون) پیشرفت اندکی داشته است. اما این آمار نسبت به سه ماهه مشابه 2015، که سونی 6.7 میلیون گوشی اکسپریا فروخته، کاهش یافته است. در بخش درآمدی، سونی نسبت به سه ماهه گذشته 2015 کاهش 39 درصدی داشته است. این شرکت دلیل کاهش درآمد را تمرکز بیشتر روی مدلهای گرانقیمتتر دانسته است.
اگرچه هم درآمد و هم تعداد گوشیهای فروخته شده کاهش یافته، سونی در این بخش متضرر نشده است. با وجود اینکه 35 میلیون دلار اصلا رقم قابل توجهی در سود نیست، نسبت به مدت مشابه سال گذشته (ضرر 196 میلیون دلاری) پیشرفت خوبی به شمار میرود. سونی در بیانیه رسمی خود بازگشت به سوددهی را به دلیل تمرکز روی گوشیهایی میداند که برای این شرکت سوددهی بیشتری به همراه دارند.

با این آمار و ارقام سونی پیشبینی سال مالی خود را تغییر داده است. سال مالی سونی به مارس 2017 ختم میشود و این شرکت پیشتر فروش 19 میلیون اکسپریا را پیشبینی کرده بود و حالا فروش 17 میلیون دستگاه گوشی اکسپریا را هدف قرار داده است.

نظرات(43)
Anonymous
مصطفی
yh
ضامسونگ=هنگ
اپل=اچ تی سی = گل وگلاب
سیامک ابراهیمی اقدم
فقط یکم جابجایی صورت بگیره حق بهه حق دار میرسه
اپل= حقوق رژیم صیهیونیسم
سام سونگ=برترین
اچ تی سی = آشغال
حسین مفیدی
yh
چرت وپرت نگو
علی
سیامک ابراهیمی اقدم
Mohamad
Mammad
ک چی بشه معلوم نیست
بااینکار مثلا جلوی ترکیدن بمب های هوشمندشون رو میگیرن یا جلوی پسرفت زندان اپل رو!؟
طرفدارهای،گوشیای چینیم ک نظرشون برا کسی مهم نیست :))
اصالت، فناوری،زیبایی یعنی سونی
Just SONY
فرزاد
هر شرکتی الگو و طراحی خاص خودشو داره.اون چیزهایی که تو یه برند موجب میشه طرفداران بیشتری پیدا کنه یکیش طراحی هست.در حالیکه سخت افزار و نرم افزار بهینه تر و صدالبته عامل سرنوشت ساز یعنی قیمت.به نظر من جدای از فروش پرچمدار یه برند میانرده های خوب و مناسب و همچنین قیمت مناسب در مقابل آپشن هایی که داره...باعث سود آوری و فروش بیشتر اون برند میشن.معمولا هر شرکتی زبان طراحی خاص خودشو داره.شما هیچ موقع یه گوشی سونی رو پیدا نمیکنین که شبیه گوشیهای اچ تی سی باشه.
در ضمن جنابعالی بیرون میدان هستی و داری اینو میگی.اینجوری بگم لابد فکر میکنین که خط تولید یه گوشی واسه تغییر به اندازه خوردن یه لیوان ........
اگه حضرتعالی این فکر به ذهن مبارکتون خطور کرده اینو اطمینان داشته باش که طراحان سونی به این موضوع فکر میکنن.ولی واسه انجامش........دیگه باس مطلب رو گرفته باشی.
Ali
محمد
yh
اشکان
اخر همیشه مال قوطی حلبی اچ پی سیه ??
سیامک ابراهیمی اقدم
محمد
Amir446
ارشیا
از طرفی شمایی که میای این حرفو میزنی یه نگاه به محصولات اپل و خصوصا سامسونگ کردی که همچین نظری داری؟همه ی سری های جدید سامسونگ که کلا عین همن،فقط پسوندشون عوض شده!
محسن
ولی به آمار ها نگاه میکنی میبینی رقبایی که هی چهره ماشین رو عوض میکنن (مثلا جگوار ) فروش خوبی ندارن
مطمئن باش اگه سونی طراحی گوشیش رو عوض کنه ضرر خیلی زیادی میکنه
Amir446
ارسان
ایمان
واقعا از این خوندن این خبر خوشحال شدم و تیریک میگم به سونی و طرفداراش
برند سونی واقعا دوست داشتنیه و من بهش ایمان دارم. به امید موفقیت ...
با تشکر
Make belieVe SONY
ll
اشکان
گفته تعداد فروش کم ، ولی سود بیشتر
خب جای فروش پایین رده زیاد، پرچمدار فروخته که با تعداد کمتر سود بیشتری داره
محمود
MYi7
اشکان
حداقل سونی یه برنده همه کاره تو تکنولوژی هست ولی اچ پی سی چی ؟؟ بد خورده به پی سی ??
zak
ميلاد
علی
پویا
به خاطر اینکه یه عده گوشی رو فقط آیفون میدونن و اپل هر چیز بدرد نخور تولید کنه میرن میخرن
و گوشی های با کیفیت و محشری مثل سونی رو نمیخرنن
محمد
6 تا دونه گوشی سونی امسال تولید کرده!
الان مثلا من که میخام گوشی 400-500 بخرم سونی هیچی نداره
تو بعضی از رنج ها سونی هیچی نداره و تو بعضی رنجا یدونه گوشی
قبلی
بعدی