4E-Hybrid ، که از این به بعد به آن پانامرا هیبریدی می‌گوییم، بعد از معرفی مدل‌های 4S و 4S Diesel و Turbo حالا چهارمین عضو از نسل دوم پورشه پانامرا است که معرفی می‌شود. پانامرا هیبریدی نه تنها در مصرف سوخت خودرویی فوق‌العاده است بلکه در کارایی نیز خودرو همه‌فن حریف است.

تبلیغات

در سینه پانامرا هیبریدی 2017 قلب 2.9 لیتری V6 می‌تپد که با توربوهای دوقلو قدرت و گشتاورش به ترتیب به 330 اسب‌بخار و 450 نیوتن‌متر می‌رسد. اما این پانامرا مجهز به پیشرانه E-Performance پورشه است؛ یعنی در کنار این قلب بنزینی، یک موتورالکتریکی هم وجود دارد. مجموع قدرت تولیدی این پیشرانه 46 اسب‌بخار بیشتر از نسل قبلی پانامرا هیبریدی است که Panamera S E-Hybrid نام داشت.

قدرت گشتاور شتاب سرعت
462hp 700nm 4.6sec 278km/h

اما این سدان 2170 کیلوگرمی هم سریع است و هم کم‌مصرف؛ پورشه می‌گوید مصرف این هیبریدی طبق استاندارد جدید اروپا (NEDC) تنها 2.5 لیتر (3.1 لیتر در نسل قبل) است. پیش‌فروش این سوپرسدان هیبریدی هم‌اکنون با قیمت تقریبی 107 هزار یورو (120 هزار دلار) در آلمان آغاز شده است، اما تحویل این خودرو از آوریل 2017 خواهد بود.

  •            

در کانال‌های اینستاگرام و تلگرام ما، خبرهایی هست که شما از آن بی‌خبرید!

kalayab_khodro
kalayabkhodro@