تصور کنید آیفون ۷ خود را به شارژر وصل کردهاید، ولی در عین حال میخواهید با هدفون خود، که از قضا کابل ۳.۵ میلیمتری هم دارد، موزیک گوش کنید. در حالت عادی چنین چیزی غیرممکن است، ولی اگر تبدیل ۴۰ دلاری جدید بلکین را خریداری کنید، تصور شما باید شبیه تصویر زیر باشد! با این تفاوت که یک کابل شارژر هم به دیگر پورت لایتنینگ موجود در تبدیل وصل شود.

این واقعیتی است که در سال ۲۰۱۶ با آن روبروییم، زیرا اپل تصمیم گرفته پورت ۳.۵ میلیمتری هدفون را از آیفون ۷ حذف کند و برای وصل کردن هدفون و شارژ کردن دستگاه تنها یک پورت لایتنینگ باقی بگذارد. این کار اپل باعث شده یکی از شرکتهای سازنده لوازم جانبی، یعنی بلکین، ایده ساخت این تبدیل را پیدا کند. این محصول با نام Lightning Audio + Charge RockStar و با قیمت ۴۰ دلار از تاریخ ۱۰ اوت برای آيفون ۷ و ۷ پلاس عرضه خواهد شد.
آنطور که بلکین اعلام کرده، این تبدیل گران قیمت با همکاری شرکت اپل ساخته شده و به زودی باید شاهد عرضه مستقیم آن در اپل استورها نیز باشیم. نحوه کارکرد این تبدیل نیز بسیار ساده است. در سمت ورودیها یک پورت لایتنینگ برای وصل کردن هدفون و یک پورت لایتنینگ دیگر برای وصل کردن شارژر دستگاه وجود دارد. اگر هم هدفون شما پورت ۳.۵ میلیمتری دارد، باید از تبدیل ۳.۵ میلیمتری به لایتنینگ، که در بستهبندی آیفون ۷ قرار دارد، استفاده کنید. اگر هم آن را گم کردید، باید ۹ دلار ناقابل برای خرید دوبارهاش پرداخت کنید.
بلکین همچنین اعلام کرده این تبدیل از انتقال صدا با کیفیت ۴۸ کیلوهرتز و ۲۴ بیت و همین طور از ریموت کنترل Earpods اپل پشتیبانی میکند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
در هرصورت اگر شما از آن دسته افرادی هستید که هنگام شارژ کردن موبایل به موزیک هم گوش میدهند، بهتر است در کنار آیفون ۷ این تبدیل ۴۰ دلاری را هم خریداری کنید. همین طور حتما حواستان باشد که این تبدیل گرانقیمت یا تبدیل ۹ دلاری ۳.۵ میلیمتری به لایتنینگ را هم گم نکنید!
نظرات(27)
حسین
Mohammad.no97
کمی صبر کنید تا ببینید که شرکت هایی ک طرفدارش هستید مثل سامسونگ اچ تی سی و...
هر برندی که داره از اپل تقلید میکنه برای پیشرفتش
درگاه جک ۳.۵رو حذف میکنه.
ناشناس
shahab
sink
((اين تغيير بسيار بزرگيه و شايد به نطرتون اين كار به ضرر كاربرهاست ولى بعدا مى فهميد اپل چه كار بزرگى كرده))
به این توجه کردین که اگر جک هدفون هم وجود داشته باشه باز میشه از هدفون وایرلس استفاده کرد؟!؟! شاید یکی پول نداشته باشه یا یکی دلش نخواد اصلا حال نکنه با وایرلس.
منظورتون از اینکه اپل کار بزرگی کرده چیه؟!!!! 10 ساله که هدفون های وایرلس ساخته میشن هرکی دوس داره میخره! یجوری میگین انگار اپل سازنده ی هدفون وایرلسه الان میخواد مردم رو با این تکنولوژی اشنا کنه ! دستش درد نکنه بابا !!
اپل سوکت 3.5 رو حذف کرده . یعنی یک آپشن رو از بین برده و این یعنی پسرفت! با جک 3.5 هم میشد از هدفون وایرلس استفاده کرد
محمد رضا
دیگه نمیدونه از چی پول در بیاره
اینشم بماند که مثلا بی سیم شده ولی باید 4 کیلو سیم همراهت باشه :))))
MMd
Erfab
كيارش
Abbas
ناشناس
این فقط یک پس رفته.
amir
مسعود
ناشناس
ناشناس
قبلی
بعدی