به گزارش وب سایت رند ، بعد از اعلام حراج شماره ۰۹۰۱۰۰۰۰۰۰۰ در تاریخ ۵ مردادماه ۱۳۹۵ توسط ایرانسل ، رقابت بر سر به دست آوردن این شماره رند آغاز شد و خیلی از علاقه مندان منتظر بودند تا برنده این حراجی مشخص شود. بالاخره این حراجی در ۳۱ مرداد تمام شد و برنده سیم کارت نیز مشخص شد.

این سیم کارت پس از ۱۸ پیشنهاد بین ۵ شرکت کننده به شخصی به نام "پژمان" رسید. پیشنهاد این شرکت کننده رقم ۲۴۳/۰۲۰/۰۰۰ تومان بود. نفرات دوم و سوم قبل برنده پیشنهادهای ۲۴۰/۱۲۰/۰۰۰ و ۲۲۹/۶۲۰/۰۰۰ تومانی داده بودند. نکته جالب درباره برنده سیم کارت مذکور این بود که وی تنها یک پیشنهاد داده و همان پیشنهاد هم آخرین پیشنهاد داده شده بود.
لازم به ذکر است مبلغ این حراج توسط "ایرانسل" و "برنامه خندوانه" در امور خیریه صرف خواهد شد.
نظرات(26)
zebel
مَـڹ از تَـبـآرِ غُـربَـتَـم
اینا افرادی هستن که سوار ماشینای میلیاردی میشن و فقط و فقط عشقشون اینه خیابونارو بالا پایین کنن و کیف کنن و ماشینشونو به نمایش بزارن که ملت تُهی دست این افراد رو ببینن !
من کاری به کمک کردن یا نکردنش به دیگران کاری ندارم - ولی خُب طرف انقدر داره ، که 243 میلیون پول میده واسه یه سیم کارت ! فقط بخاطر اینکه رُنده : ))
ولی از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی !
پس حرفی باقی نمیمونه
سعید
amir
اما اگه برای مصرف شخصی باشه من دیگه حرفی ندارم...
سلام
parsa
اونوقت این دوستمدن 243 میلیون هم قیمت خونه ما داده به یه سیم کارت!!!!!!
sink
مهدی
چرا با بیست تومن یه سیمکارت نخریم با اون دویست میلیون یه ماشین شاسی بلند نخریم
حامد
243 میلیون برا یه سیمکارت؟ :|
فک کنم از این بچه پولدارایی بود که پول براشون علف خرسه |:
ناشناس
ناشناس
ali
ناشناس
احمد
243 میلیون تومن پول چرا باید به ی سیم کارت داد تازه فک نکنم 1000 نفر ادم اون شماره رو بدونن ماله کیه
فک کن شماره ایی که 5هزارتومن خرج ور می داره شما243 میلیون پول بهش بدی
ناشناس
جل الخالقل
قبلی
بعدی