هر چند وقت یک بار ایده و فناوری جدیدی در صنعت گوشی موبایل گل میکند که همه شرکتهای تولیدکننده را به دنبال خود میکشد. جدیدترین موردی که سراغ داریم استفاده از نمایشگر خمیده است که سامسونگ به شکلی گسترده در محصولات خود استفاده کرده و به موفقیت رسیده است.
اکنون به جز سامسونگ شرکتهای دیگری مثل شیائومی نیز به دنبال نصب نمایشگر خمیده در گوشیهای خود هستند و ممکن است سال آینده اپل نیز به این جریان بپیوندد.

یک منبع تایوانی ادعا کرده است مدل Premium آیفونهای 2017 اپل، که نمایشگر 5.5 اینچی یا بزرگتر دارد، به نمایشگر OLED دو طرف خمیده مجهز خواهد بود، در حالی که دو مدل دیگر همچنان از نمایشگر تخت استفاده خواهند کرد.
خبر استفاده آیفون از نمایشگر OLED خبر تازهای نیست. چند ماه پیش Ming-Chi Kuo مدعی شده بود آیفونهای 2017 اپل از پنل نمایشگر OLED استفاده خواهند کرد. اما اینکه اپل بخواهد در گوشیهای هوشمند آینده خود از نمایشگر خمیده استفاده کند جالب و هیجانانگیز است.
شما فکر میکنید کدام شرکت وظیفه ساخت نمایشگر خمیده آیفون 2017 اپل را بر عهده داشته باشد؟
نظرات(33)
Aref
Samy
ما بابا طرف ادعا كرده شما يه جوري حرف ميزنيد كه انگار همچين گوشي اومده تو بازار ???
عاشق اوناييم كه ميگن باز اپل تقليد كرد.??????
وحید
farhad
Shayan
major
هنوز تا سااااااااال بعد كه هيچي معلوم نيس داريم بحث ميكنيم...
B
بهروز
انقدر تقلید کار هست این شرکت اپل
alireza
خواهشا این شایعات رو پخش نکن ما از آیفون ۷ که چیزی،به رونماییش نمونده هنوز چیزه زیادی نمیدونیم اون دوتایی هم که میدونیم معلوم نیست
حالا شما داری از آیفون سال بعد حرف میزنی؟؟ به نظرم عکس بوگاتی و هواپیما بزارید بهتر از این شایعاته
علی حسینی
بدبختی اپل اینکه کپی که کرده هیچ پول داده سامسونگ که براش نمایشگر خمیده بسازه خخخخخخخخخخخ
شما برید اپل ایدی بخرید خخخخ تو بازار اپل ایدی میفروشن چرا؟؟؟چون ایرانی نمیتونه اپل ایدی بسازه چرا نمیتونه بسازه ؟چون ایفون ایران تحریم کرده سنگ کیو به سینه میزنید ؟؟؟
احمد
این چن سال شایغ=عاتی که برا ایفون ساختن هیچ کدوم واقعیت نداشته اینم یکی از اوناس
yh
پویا
saha
قبلی
بعدی