شرکت اچتیسی گزارش مالی سهماهه اول 2016 را اعلام کرد؛ گزارشی که از کاهش ضررهای این شرکت خبر می دهد. میزان ضرر این شرکت در سهماهه اول سال جاری 80 میلیون دلار است و کاهش درآمدهای این شرکت نیز به 457 میلیون دلار رسیده که اگر با مدت مشابه سال گذشته مقایسه کنیم، میبینیم این میزان 64 درصد کمتر شده است.
البته اچتیسی چندان نگران میزان درآمد در سهماهه اول 2016 نیست، زیرا به فروش گوشی پرچمدار خود، HTC 10، و همچنین HTC Vive امید دارد. این دو محصول در اولین هفته حضور در بازار بسیار موفق ظاهر شدهاند و باید دید گزارش مالی فصل بعد اچتیسی به چه صورت خواهد بود.
با معرفی پرچمدار اچتیسی، بسیاری از تحلیلگران از آن به عنوان ناجی این شرکت نام بردند و حالا باید دید این پیشبینی به حقیقت میپیوندد یا خیر.
پیشبینی شما چیست؟

نظرات(29)
shahrokh
Rostam
محمد
متین
sina
vahid
خیلی گوشی خوبی زده خداییش هم رو دوربین خوب کار کرده هم رو روون بود من که باهاش داشتم کار میکردم خیلی حال کردم در کل دوستانی که میخوان بگیرن به حرف کسی گوش نکنن و برن گوشیو از نزدیک ببینن و کار کنن چون هیچ ایرادی نداره(داداشا باتریشو نمیدونم چون چن دیقه دستم بود ولی در کل عالیه)
میلاد
محمد
محمد
yh
گوشت کوب
amir
Mohamad
ناشناس
خشایار
حتی افرادی که طرفدار htc 10 هستن , نمیتونن با این قیمت کنار بیان
اچ تی سی در لبه تیغ بوده و هست , htc 10 تنها از وضعیت بخور و نمیر درش میاره , همین ... :)
قبلی
بعدی