مایکروسافت وعده داده بود که همه گوشی‌هایی که از نظر سخت‌افزاری توانایی اجرای ویندوز 10 موبایل را دارند به این سیستم عامل آپدیت خواهند شد. اما اکنون صحبت از دریافت فرم‌ور پیش از آپدیت ویندوز 10 موبایل به میان آمده است. مایکروسافت همچنان تاریخ رسمی انتشار ویندوز 10 موبایل را اعلام نکرده است.

تبلیغات

اکنون اپراتور ودافون ایتالیا لیست آپدیت گوشی‌های خود را در اکانت توییتر خود اعلام کرده و طبق این برنامه تعدادی از گوشی‌های لومیا هفته آینده آپدیت ویندوز 10 موبایل را دریافت می‌کنند.

در لیست اعلام شده نام گوشی‌های لومیا 535، لومیا 635، لومیا 735، لومیا 830، لومیا 930 و لومیا 1520 ذکر شده است. این گوشی‌ها در بازه زمانی 7 تا 13 مارس به ویندوز 10 موبایل آپدیت خواهند شد. اگر این خبر حقیقت داشته باشد به زودیشاهد عرضه جهانی ویندوز 10 موبایل خواهیم بود.

 

 

هنوز خبری رسمی درباره عرضه نسخه نهایی ویندوز 10 موبایل از سوی مایکروسافت منتشر نشده است و فعلا ودافون تنها منبع رسمی خبر انتشار ویندوز 10 موبایل است.