شایعات زیادی به گوش رسیده است که اپل قصد دارد در آیفون 7، جک 3.5 میلی‌متری هدفون را حذف کند، علاوه بر این گفته می‌شود که در آیفون بعدی، شاهد ارتقا کیفیت صدا خواهیم بود. اکنون در خبری ادعا شده است که حذف جک هدفون با هدف اضافه شدن اسپیکر دوم صورت خواهد گرفت.

تبلیغات

 

اگر این ادعا درست باشد، آیفون 7 دارای دو خروجی اسپیکر می‌شود که اگرچه در بلندی و کیفیت صدا می‌تواند تاثیر زیادی داشته باشد، اما به این خاطر که هر دو اسپیکر در یک طرف دستگاه قرار دارند، نمی‌توان از آنها انتظار صدایی در حد یک اسپیکر استریو داشت. همچنین عنوان شده است که آیفون 7 از قابلیت حذف نویز نرم‌افزاری برخوردار خواهد بود.
در گزارش‌های قبلی، گفته شده بود که با حذف جک هدفون، اپل از ایرفون‌های بلوتوث استفاده خواهد کرد اما گزارش جدید می‌گوید که ایرفون‌ آیفون 7 همچنان با کابل اما از طریق پورت لایتنینگ به دستگاه وصل می‌شود.