خبرهایی که از تولید اسنپدراگون 820 به گوش می‌رسد نشان می‌دهد این تراشه در نیمه پایانی 2016 نبض بازار را در دست خواهد گرفت. حالا صحبت‌هایی نیز در مورد اسنپدراگون 830 شنیده می‌شود؛ تراشه‌ای که احتمالا در سه‌ماهه اول 2015 روانه بازار خواهد شد. گفته می‌شود این تراشه از 8 گیگابایت رم پشتیبانی می‌کند و با فرایند تولید 10 نانومتری جدید سامسونگ ساخته می‌شود.

تبلیغات

هنوز این خبرها تایید نشده، اما تنها چیزی که مشخص شده این است که اسنپدراگون 830 در حال تولید شدن است و احتمالا با توجه به پشتیبانی از رم زیاد با استقبال خوبی نیز روبرو خواهد شد.

تولید این پردازنده با فرایند 10 نانومتری ممکن است فقط شایعه باشد، زیرا بسیاری از تولید‌کنندگان هنوز در حال کار بر فرایند تولید 14 نانومتری هستند. نکته مهم دیگر این است که سامسونگ هنوز خود به جمع‌بندی کاملی نرسیده است. به‌هرحال باید منتظر بود تا خبرهای تکمیلی و رسمی در این مورد اعلام شود.