طی هفته‌های گذشته شایعات بسیاری در مورد گلکسی اس7 سامسونگ شنیدم، اما هیچ‌کدام از این شایعات نمایی بصری از پرچم‌دار بعدی این شرکت در اختیار ما قرار نداد. اکنون با فاش شدن رندرهای سه‌بعدی پرچم‌دار بعدی سامسونگ، که از طریق یک شرکت سازنده لوازم جانبی به بیرون درز کرده است، می‌توان فهمید که نسل بعدی پرچم‌داران اس چه ظاهری دارد.

تبلیغات

 

 

گفته می‌‎شود گلکسی اس7 در دو اندازه مختلف در بازار فروخته می‌شود. یکی از آنها ابعادی برابر با 143.37 در 70.8 در 6.94 میلی‌متر خواهد داشت که کاملا هم‌اندازه با گلکسی اس6 است و دیگری ابعادی معادل 163.32 در 82.01 در 7.82 میلی‌متر دارد که می‌توان آن را هم‌اندازه با گوشی گلکسی مگا 2 دانست. در این رندرهای سه‌بعدی تغییرات کوچکی مثل تغییر شکل دکمه هوم و همچنین جا‌به‌جا شدن شکاف سیم‌کارت از لبه بالایی به لبه کناری نیز دیده می‌شود.

 

 

پرچم‌دار بعدی سامسونگ اوایل سال 2016 میلادی با دو پردازنده مختلف اسنپدراگون 820 و اگزینوس 8890 به بازار خواهد آمد. انتظار داریم این گوشی جدید به نمایشگر حساس به فشار، دوربین باکیفیت‌تر و بدنه‌ای از جنس منیزیوم مجهز باشد.

منبع: GSMArena