اگرچه خبرهایی که در مورد آیفون 4 اینچی جدید اپل می‌شنوید ممکن است به اندازه طوفان خبری رسانه‌ها دررابطه با آیفون 6اس و 6اس پلاس نباشد، اهمیت این آیفون ارزان‌قیمت هم، به‌دلیل حضور رقبای اندرویدی رده‌پایین، کمتر از آیفون‌های گران‌قیمت اپل نیست.
برخلاف حدس و گمان‌هایی که زده می‌شد، در سپتامبر گذشته اپل از آیفون 4 اینچی و ارزان‌قیمت خود رونمایی نکرد، اما اکنون اطلاعات بیشتری از این گوشی هوشمند به دست آمده که ما را در مسیر جدیدی قرار می‌دهد.
به گفته یک شرکت ژاپنی، این گوشی 4 اینچی بر مبنای آیفون 5اس ساخته می‌شود، با این تفاوت که برای هماهنگی بیشتر با iOS 9 و iOS 10 بعضی قسمت‌های آن ارتقا خواهد یافت. بر این اساس احتمالا پردازنده A8 آیفون 5اس با پردازنده‌ای جدیدتر جایگزین می‌شود و پشتیبانی از وای‌فای 802.11ac، بلوتوث نسخه 4.1، دوربین جلو HD با آپرچر f/2.2 و ویژگی 3D Touch به این دستگاه افزوده می‌شود.

تبلیغات

 

 

تاریخ معرفی و عرضه آیفون 4 اینچی جدید اپل بسیار قابل بحث است. مدت‌هاست که شایعات به عرضه این آیفون در اوایل سال 2016 اشاره می‌کند. اگر این شایعه حقیقت داشته باشد، یعنی اپل می‌خواهد روند همیشگی خود را در معرفی آیفون‌ها به هم بزند. البته انجام دادن چنین کاری را می‌توان این طور توجیه کرد که معرفی نشدن همزمان آیفون‌های ارزان‌قیمت و گران‌قیمت ممکن است به این دلیل باشد که اپل نمی‌خواهد آیفون 4 اینچی جدید این شرکت در هیاهوی تبلیغاتی آیفون 7 گم شود.
فعلا باید منتظر ماند و دید با فرا رسیدن سال جدید میلادی چه اطلاعات دیگری درباره این آیفون جدید به دست ما خواهد رسید.

منبع: Redmondpie