در چند هفته اخیر تصاویر زیادی از نسل دوم موتو 360 لو رفته و خبرهای بسیاری درباره آن منتشر شده است. به نظر می‌رسد کم‌کم به زمان عرضه این محصول نزدیک می‌شویم. از طرف دیگر ماه آینده نیز اولین سالگرد عرضه این محصول است و بعید نیست نسل دوم آن نیز در تاریخی مشابه معرفی شود.

تبلیغات

آخرین تصویری که از این ساعت هوشمند محبوب منتشر شده مربوط است به مشاهده آن روی دست نائب‌رئیس اندونزی لنوو، دیلون یه، که در رویداد این شرکت در روز جمعه برای معرفی Lenovo VIBE Shot ساعت موتو 2 360 را بر مچ خود داشت.

 

 

اما از کجا مشخص شد ساعتی که روی دست این مدیر شرکت لنوو بسته شده به نسل دوم موتو 360 مربوط است؟ تفاوت در محل قرارگیری دکمه ساعت این احتمال را قوت بخشید. در نسل اول موتو 360 دکمه این دیوایس روی موقعیت ساعت 3 قرار گرفته بود، در حالی که در نسل جدید این ساعت دکمه روی ساعت 2 قرار گرفته است. البته بعدا دیلون یه خود نیز وجود نسل دوم موتو 360 روی دستش را تایید کرد.

 

 

دیلون یه عنوان کرده است که شرکت موتورولا تصمیم دارد تا پیش از پایان سال جاری میلادی نسل دوم ساعت هوشمندش را روانه بازار کند. انتظار می‌رود موتو 360 در دو نسخه عرضه شود: نسخه S که احتمالا 38 میلی‌متری است و باتری 270 میلی‌آمپرساعتی دارد و نسخه L با اندازه 42 میلی‌متر و باتری 375 میلی‌آمپرساعت. موتو 360 با اندازه 1.56 اینچ از رزولوشن 360 در 360 بهره می‌برد، در حالی که رزولوشن نسل قبلی 360 در 290 پیکسل بود.

منبع: PhoneArena