اولین سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است: استارت‌آپ ویکند چیست؟ استارت‌آپ ویکند (Startup Weekend) به‌معنای شروع کار در آخر هفته و همان رویداد جهانی و سه‌روزه‌ای است که می‌خواهیم از آن صحبت کنیم.

تبلیغات

استارت‌آپ (Startup) به موسسات و کسب‌وکارهایی گفته می‌شود که بدون سرمایه اولیه شروع به کار می‌کنند تا پس از مدتی به رونق برسند. معمولا استارت‌آپ‌های موفق از طریق استارت‌آپ ویکند شروع به فعالیت می‌کنند؛ البته اغلب مردم این دو واژه یعنی استارت‌آپ و استارت‌آپ ویکند را با هم اشتباه می‌گیرند.

 


 

 

استارت‌آپ ویکند برای چیست؟

این رویداد افرادی را در حوزه دیجیتال، ارتباطات، اطلاعات و فناوری به‌علاوه افراد دیگری در زمینه کسب‌وکار، کارآفرینی و… گرد هم می‌آورد. اهداف آن را می‌توان در چند مورد خلاصه کرد:

  1. ایجاد کسب‌وکارهای جدید (استارت‌آپ)
  2. ارائه و توجه به ایده‌های نو
  3. شناخته شدن افراد فنی و متخصص از جمله برنامه‌نویسان، گرافیست‌ها و…
  4. کسب تجربه کاری و آموزش افراد در زمینه کارآفرینی

 

درباره رویداد استارت‌آپ ویکند و نحوه برگزاری

این رویداد تاکنون بیش از 1000 بار در بیش از 480 شهر دنیا برگزار شده است. در استارت‌آپ ویکند ایده‌های بسیاری طرح می‌شود، اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد سه چیز است: کار، کار و فقط کار! این برنامه از ساعت ۶ بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز می‌شود و تا ساعت ۹ شب روز جمعه ادامه دارد. در این برنامه شرکت‌کنندگان (کمتر از ۱۰۰ نفر در ۱۰ تیم) همگی در فضایی مشترک قرار می‌گیرند و با کمک مربیان خبره، که از میان کارآفرینان موفق انتخاب می‌شوند، ایده‌ها را به کسب‌وکار تبدیل می‌کنند. در پایان برنامه تیم‌ها پروژه‌های خود را به هیئتی از داوران ارائه می‌کنند که از میان جامعه سرمایه‌گذار و استادان دانشگاه و کارآفرینان انتخاب شده‌اند. از این رویداد در سطح جهانی برندهای معتبری همچون گوگل، مایکروسافت، آمازون و… حمایت تجاری می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

حالا نوبت به برگزاری این رویداد در پایتخت تاریخ و تمدن ایران، همدان، رسیده است و یک تیم جوان و خلاق مسئول برگزاری این رویداد شده تا، به‌کمک مربیان باتجربه، جوانان همدانی نیز بتوانند ایده‌هایشان را توسعه دهند.

محمدمهدی ظهیری، دبیر استارت‌آپ ویکند همدان، در مصاحبه با جی‌اس‌ام اعلام کرد که در استارت‌آپ ویکند همدان از سخنرانان و مربیان نخبه در زمینه فناوری اطلاعات و کارآفرینی بهره می‌برند و امیدوارند تا این رویداد شروعی تازه در فضای کارآفرینی همدان باشد.

 این رویداد را اداره کل ورزش و جوانان استان همدان و اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان حمایت می‌کنند و قرار است در تاریخ 21 مرداد 1394، مصادف با 12 اوت 2015، در شهر همدان برگزار شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سایت استارت‌آپ ویکند همدان مراجعه کنید.