این شرکت تا امروز عملا برای ورود به رده گجت های پوشیدنی تمایلی از خود نشان نداده و ترجیح داده است به تماشای پیشتازی رقبا در این عرصه بنشیند. کمتر کسی است که پیگیر اخبار فناوری باشد و از خریده شدن نوکیا توسط مایکروسافت باخبر نباشد. به تازگی اطلاعات جالبی در خصوص فعالیت های این شرکت برای ورود به رده گجت های پوشیدنی منتشر شده است. ظاهرا نوکیا مشغول کار روی ساعت هوشمندی با نام Moonraker بود، اما مایکروسافت روی خوشی به آن نشان نداده و پروژه را متوقف کرده است.

همان طور که از تصاویر منتشرشده و منتسب به این گجت برمی آید، Moonraker شباهت بسیاری به وسیله ای داشته که امروزه آن را به نام اپل واچ می شناسیم. مهم ترین نقطه اشتراک این دو گجت در صفحه نمایش مربعی با گوشه های گرد آنهاست. رنگ بندی این ساعت نیز بسیار نزدیک به رنگ بندی ای است که تا امروز در گوشی های سری لومیای مایکروسافت دیده ایم. سرویس The Verge در توضیح این دستگاه گفته تصاویر منتشرشده از آن برای بازاریابی آماده شده بودند، نه این که صرفا با طرحی مفهومی روی کاغذ طرف باشیم. این بدان معناست که Moonraker فاصله چندانی تا عرضه عمومی نداشته و فقط تصمیم مایکروسافت بوده که مانعش شده است. عرضه این گجت به قدری جدی بود که در کنفرانس جهانی موبایل سال ۲۰۱۴ نمونه هایی از آن پشت درهای بسته به نمایش درآمده بود، اما با وجود تمام این تفاسیر این وسیله را در بازار نمی بینیم.

با نگاهی به طراحی این محصول و رابط کاربری آن، که شبیه ویندوزفون است، این سوال در ذهن شکل می گیرد که مایکروسافت چه دلیل موجهی برای ممانعت از عرضه آن ممکن است داشته باشد. در توضیحات فنی این وسیله آمده که Moonraker با سرویس های فیسبوک و میکس رادیو ادغام شده بود و سنسورهایی داشت که بالا آمدن مچ دست برای استفاده از ساعت هوشمند را تشخیص می داد. بر اساس این تشخیص، صفحه نمایش به طور خودکار روشن یا خاموش می شد.
منبع: Phonearena
نظرات(56)
محمد الکنانی
m
پیشنهاد میکنم حتی اگه مجبورم بودین اصلا نگیرینش چون یه وقتا انقدر هنگ میکنه دق میده آدمو?
ابوالفضل سبزعلی
بازی های سنگین مثل کالاف میاد اما لگ خیلی زیاد یعنی همون اول پاک میکنی
بازی پاپجی 30 FPS میاد افتضاح هست
خوبی هاش زود شارژ میشه
شارژ به اندازه مصرف میشه
درباره دوربین A11 از گوشی ۳ و ۴ میلیونی
انتظار عکس 4k نداشته باشین
عکس خیلی کیفیت پایین هست من خودم دارم اگه هرکی گفت خیلی دوربین عالی داره دروغ گفته من تو این ۳ سال
کیفت fhd 30fps عکس گرفتم اصلا خوب نیست دارم میگم فقط کار های روز مره تازه بخاطر ضعیف بودنش بعضی از فیلتر هارو نمیاره میگه ساز گار نیست
ایوب
سید مجید
موبایل
عباس
عباس
عباس
محمدرضا
علی
MoHsEn
به نظر من میتونید انتخاب های خیلی بهتر از این هم داشته باشید منکه پشیمونم از خریدش ولی دیگه چه کنیم
مسعود
مسعود
نیما
قبلی
بعدی