جی اس ام: دیشب اپل دو نسخه از آیفون را معرفی کرد، یکی از این نسخهها صفحه نمایش 4.7 و دیگری صفحه نمایش 5.5 اینچی داشت. ما منتظر واکنش سامسونگ به این معرفی بودیم.
اگر اخبار موبایلی را دنبال کرده باشید، به طور حتم میدانید که استیو جابز همیشه اندازه گوشیهای سامسونگ را مسخره میکرد و بر این موضوع تاکید داشت که صفحه نمایش 3.5 اینچی مناسب ترین اندازه صفحه نمایش برای گوشیهای موبایل است. به همان نسبت طرفداران اپل و کارکنانش به تمسخر سامسونگ میپرداختند که گوشیهای سامسونگ به اندازه یک سینی است.
اما حال نگاه کنید که اپل یک گوشی به بزرگی نوت 4 معرفی کرده است. پس باید به سامسونگ حق داد که کار اپل در آن زمان را تلافی کند.
سامسونگ موبایل فیلیپین یک توییت ارسال کرده و در آن افزایش اندازه آیفون را مسخره کرده است. این بنر که سامسونگ منتشر کرده شامل آخرین گفته استیو جابز در مورد گوشیهای بزرگ است، استیو گفته بود که "هیچکس به سراغ خرید گوشیهای بزرگ نمیرود"، اکنون سامسونگ به این جمله پاسخ داده و گفته که "حدس بزنید چه کسانی خود را غافلگیر کرده و ذهنیت خود را تغییر دادهاند".
این تازه اول کار برای تیم کوک و اپل است که باید سرزنش کمپانیهایی که روزی توسط اپل تمسخر میشدند را تحمل کرده و شاید بتوانند به آنها پاسخ دهند (از اپل باید انتظار هر کاری را داشت، شاید برای این تمسخرها جوابی پیدا کند).

نظرات(202)
ارمين
من خودم ايفون ٦اس دارم. تو نظرات چند تا حرصمو دراورد. ببين اين يه قانونه وقتي افراد از قشر پايين جامعه نمي تونن چيزي كه بهتيرن هست و دارن تو عقدش به سر مي برند رو بخرن و تا مي بينن يكي از همون تو دستش داره مي گن داره پز مي ده. واقعا متنفزم از اين چيز. دوم استيو جابز خدا بيامرز وقتي مي گفت بهترين سايز موبايل ٣.٥ هست كه تو اون زمان واقعا اين جوري بود. اون كه پيش بيني الان رو نكرده بود. راستي دوستاني كه در مورد رم و اينجور چيزا حرف مي زنن در كمال احترام دهنشونو ببندن. الان اس٧ رم ٤ داره و ٦اس رم ٢ و به همه ثابت شده ٦اس سريعتره. اصلا و عبدا نميشه به مشخصات روي كاغذ اعنمادي كرد اين كه چطور قطعات كنار هم مهندسي بشن و يك گروه خوب رو تشكيل بدن مهمه. درمورد اي او اس همي ميتونم بگم احتمال ويروسي شدنش٠٪. و مي تونم به كساني كه از هنگ هاي بي موقع سامسونگ و بهتر بگم اندرويد خسته شدن بيان سراغه اين. من فقط ١٣ سالمه كه اين حرفارو زدم حالا خودتون بشينين با خودت منطقي فكر كنين و تمام شىاهد رو كنار هم بگذاريد و اون موقع راي بديد. مرسي از اين كه حوصله كرديد.
asra
من تا آخره این ماه گوشیم و عوض میکنم حالا هم بین نوت 5 و آیفون 6 موندم از هر طرفی هم که نگاه میکنم میبینم نوت 5 از آیفون 6 بهتره
نوت دوربینش خیلی بهتر ه
فضای بیشتری داره
قیمتش هم کمتره
من خودم الآن سامسونگ دارم و آز هنگ کردناش متنفرم حتی الان به زور داره تایپ میکنه
میترسم که اون موقع هم هنگ کنه ولی باشناختی که من از آیفون دارم و حرف های کابرانش میدونم که اصولا هنگ نمی کنه
مشکل بزرگمم اینه که من تند تند گوشی عوض میکنم و زود زده میشم ولی این سری چون می خواهم قیمت قابل توجهی و پرداخت کنم میترسم که برام خوب کار نکنه و من و عصبانیم کنه و اون موقع است که بابام این سری حتما پوستم و میکنه خواهشا کمکم کنید تو انتخاب :(
امیر حسین
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
مهمان
قبلی
بعدی