کاربردیترین اپلیکیشنهای پیشفرض آیفون که احتمالا از آنها غافل شدهاید
گوشیهای اپل از برنامههای پیشفرض مختلفی بهره میبرند که استفاده از آنها، تجربه کاربری را بهبود میدهد.
همانطور که میدانیم، آیفونها با انبوهی از اپلیکیشنهای پیشفرض روانه بازار میشوند که نقش پررنگی در بهبود تجربه کاربری ایفا میکنند. در حالی که اکثر کاربران به احتمال زیاد از تعداد زیادی از برنامههای اشارهشده استفاده میکنند، برنامههایی نیز وجود دارند که معمولاً چندان موردتوجه افراد قرار نمیگیرند.
در این مطلب، به معرفی ۶ اپلیکیشن پیشفرض گوشیهای اپل خواهیم پرداخت که احتمالاً از دید شما پنهان بودهاند؛ ولی این برنامهها باعث بهبود قابلتوجه تجربه کاربری میشوند.
برنامه Shortcuts
اپلیکیشن اشارهشده به عنوان یک ابزار خودکارسازی تسکها شناخته میشود که میانبرهای مختلفی را در اختیار کاربران قرار میدهد تا قابلیتهای مورداستفاده در آن واحد و در کوتاهترین زمان ممکن، پردازش شوند.
برنامه Shortcuts به مجموعهی بزرگی از میانبرهای متنوع مجهز شده که از بین آنها میتوانید آیتم موردنیاز خود را انتخاب کنید. برای مثال، میانبر Play Playlist به کاربران این امکان را میدهد تا پلیلیست موردعلاقه خود را در برنامه Apple Music به سرعت پخش کنند.

از سوی دیگر، اگر میانبر مدنظر در لیست اپلیکیشن وجود نداشت، شما قادر خواهید بود میانبرهای موردنیاز خود را به طور دستی ایجاد کنید. برای مثال، کاربر میتواند دو میانبر برای روشن کردن بلوتوث و خاموش کردن وایفای را فعال کند.
قابلیتهای اپلیکیشن Shortcuts تنها به ایجاد میانبرها محدود نیست؛ این نرمافزار همچنین امکان خودکارسازی ویژگیهای مختلف را در اختیار کاربران قرار میدهد. تصور کنید که تمایل دارید در هنگام بستن یا بازکردن یک اپلیکیشن خاص، نحوه چرخش نمایشگر تغییر کند. با راهاندازی این فرآیند در برنامه اشارهشده، تسک موردنظر هربار به طور خودکار انجام میشود.
برنامه Freeform
اگر یک دانشجو یا تولیدکننده محتوا حرفهای هستید که علاقه زیادی به پیادهسازی ایدههای خود به صورت بصری دارید، برنامه Freeform برای شما ساخته شده است. این اپلیکیشن بوردهای مختلفی را در دسترس کاربران قرار میدهد که میتوان آیتمهای مختلفی از جمله متون، تصاویر، اسناد و اشکال را به آنها اضافه کرد.
اپلیکیشن موردبحث از ابزارهای مختلفی برای تولید محتوا بهره میبرد و همچنین از فرمتهای مختلفی مانند PDF و فایلهای صوتی و تصویری پشتیبانی میکند. به علاوه، این نرمافزار از یک اسکنر داخلی برخوردار است که ضمن اسکن اسناد مختلف، تصاویر آنها را به مستقیماً به بورد مربوطه اضافه میکند.

یکی از ویژگیهای برجسته Freeform قابلیت همکاری با افراد دیگر در بوردها است. برای مثال، شما میتوانید همکار خود را برای کار روی یک ایده، به بورد شخصی خود دعوت کنید. از سوی دیگر، بوردها به صورت یکپارچه در تمامی دستگاههای اپل سینک میشود و امکان دسترسی از محصولات مختلف به آنها امکانپذیر خواهد بود.
برنامه Passwords
اپلیکیشن Passwords که همراه با آپدیت iOS 18 معرفی شد، نرمافزار مدیریت رمزعبور اپل محسوب میشود که تمامی کدهای هویتسنجی، اطلاعات مربوط به لاگین و کلیدهای عبور را در خود جای میدهد. همچنین این برنامه از یک ابزار تولید رمزعبور بهره میبرد که رمزهای پیچیده و خاص را در اختیار کاربران خواهد داد.
به مانند دیگر نرمافزارهای مدیریت رمزعبور، اپلیکیشن Passwords از قابلیتهای دیگری نیز برخوردار است. برای مثال، این برنامه به طور مداوم دستگاه را کنترل میکند و در صورت افشای رمزها، سریعاً یک هشدار را ارسال میکند.

از سوی دیگر، نرمافزار اشارهشده از قابلیت پرکردن خودکار نام کاربری و رمزعبور در اپلیکیشنهای مختلف بهره میبرد که فرآیند لاگین را تسریع میکند. به علاوه، به لطف این برنامه، کاربر میتواند رمزهای خود را به صورت ایمن با مخاطبین مورداعتماد خود به اشتراک بگذارد.
شایان ذکر است که استفاده از برنامه Passwords بسیار آسان است. در صورتی که از کاربران iCloud Keychain هستید، تمامی اطلاعات مربوط به لاگین به طور خودکار در اپلیکیشن مدنظر قرار دارند.
برنامه Files
همانطور که از نام آن پیداست، اپلیکیشن Files برنامه مدیریت فایل گوشیهای اپل است که در نقش یک هاب مرکزی ظاهر میشود و کاربران میتوانند از طریق آن، به فایلهای موجود در حافظه داخلی دسترسی پیدا کنند.
باید خاطرنشان کرد که اپلیکیشن اشارهشده امکان کنترل فایلهای موجود در حافظههای خارجی و کارت حافظه microSD را فراهم آورده است. به علاوه، کاربر قادر است به کمک این نرمافزار، به فایلهای خود در سرورهای ابری مختلف دست پیدا کند و آنها را به آیفون خود منتقل کند.

اپلیکیشن Files از تمامی ابزارهای لازم یک برنامه مدیریت فایل برخوردار است. برای مثال، این نرمافزار از نوار جستجو برای پیداکردن فایلهای موردنیاز بهره میبرد، به پلیر داخلی برای پخش محتوای صوتی و ویدیویی مجهز است و میتواند اسناد را در فرمتهای مختلف به نمایش بگذارد.
افزونبر قابلیتهای معمول، نرمافزار مدیریت فایل اپل از چندین ویژگی دیگر نیز پشتیبانی میکند. در این رابطه، اپلیکیشن اشارهشده قادر است حجم فایلها را کاهش دهد یا فایلهای PDF تولید کند. از سوی دیگر، امکان تبدیل تصاویر یا حذف پسزمینه از عکسها نیز در برنامه Files وجود دارد.
برنامه Measure
به لطف اپلیکیشن موردبحث، گوشی آیفون شما قادر است در نقش یک ابزار اندازهگیری پیشرفته ظاهر شود. این نرمافزار برای ترسیم محیط اطراف کاربر از واقعیت افزوده استفاده میکند و سپس یک ابزار اندازهگیری دیجیتالی را روی صفحه ظاهر میشود.
با قراردادن ابزار مدنظر روی اشیای مختلف، اندازه (از جمله ارتفاع) و فاصله آن از گوشی تعیین خواهد شد و همچنین ابعاد آن نیز به طور کامل شناسایی میشود. به علاوه، ویژگی Level این برنامه نیز میزان ترازی سطوح مختلف را اندازهگیری میکند.

برای استفاده از اپلیکیشن Measure، در ابتدا آیفون خود را حرکت دهید تا محیط اطراف را به صورت کامل شناسایی کند. سپس، نقطه سفید ظاهرشده در صفحه را در نقطهآغاز شی (برای اندازهگیری و تعیین میزان فاصله) قرار دهید و روی گزینه + ضربه بزنید. پس از این مرحله، گوشی را به آرامی به نقطهپایان شی نزدیک کنید و بار دیگر آیتم + را لمس کنید تا اندازهها برای شما نمایش داده شوند.
باید اشاره کرد که برنامه Measure با همه مدلهای آیفون سازگار است. با این وجود، این نرمافزار بهترین عملکرد خود را روی مدلهای سری آیفون ۱۲ پرو و گوشیهای جدیدتر دارد؛ چرا که این محصولات از سنسور LiDAR بهره میبرند که از ویژگی ترسیم سهبعدی محیط پشتیبانی میکند.
برنامه Magnifier
نرمافزار Magnifier آیفون شما را به یک ذرهبین تبدیل میکند که قادر است روی متون یا اشیای کوچک موجود محیط زوم کند. همچنین امکان ثبت تصویر از متن یا شی موردنظر فراهم شده تا کاربر بتواند اجزای زومشده را با دقت بالاتری مشاهده کند.

برای استفاده از اپلیکیشن Magnifier، تنها کافیست دوربین آیفون را به سوی یک متن یا شی بگیرید و میزان بزرگنمایی را افزایش دهید. در صورتی که نور کافی در محیط وجود ندارد، آیکن چراغقوه را لمس کرده تا فلش دوربین فعال شود. ناگفته نماند که کاربر میتواند میزان روشنایی را نیز تنظیم کند. زمانی که قصد دارد یک فریم از تصویر را ثبت کنید، روی دکمه Capture ضربه بزنید.
برچسبها: