GSM-logo
خانهمقاله‌ها
این ۴ اشتباه بزرگ را در زمان خرید گوشی هوشمند مرتکب نشوید!

این ۴ اشتباه بزرگ را در زمان خرید گوشی هوشمند مرتکب نشوید!

در این مطلب، به چهار اشتباه رایج در زمان خرید گوشی‌ هوشمند خواهیم پرداخت که لازم است از آن‌ها جلوگیری کنید. 

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

با توجه به این که گوشی‌های هوشمند نقش پررنگی را در زندگی کاربران ایفا می‌کنند و همه ما برای مدت زمان طولانی از دستگاه‌های خود استفاده می‌کنیم، انتخاب یک محصول باکیفیت باعث می‌شود تا کاربران چندین سال از خرید یک گوشی جدید بی‌نیاز باشند. 

متاسفانه، برخی از کاربران در زمان خرید یک گوشی مرتکب چندین اشتباه‌ ساده ولی بزرگ می‌شوند که آن‌ها را از انتخاب یک دستگاه مناسب و کاربردی باز می‌دارد. در مطلب پیش‌رو، به بررسی برخی از این خطاها خواهیم پرداخت و روش‌هایی را برای جلوگیری از ارتکاب‌ آن‌ها ارائه خواهیم داد. 

اشتباه اول: خرید یک گوشی با ابعاد نامناسب

بسیاری از کاربران تمایل دارند که از گوشی‌های بزرگ استفاده کنند؛ چرا که این دسته از محصولات از نمایشگر بزرگ‌تر بزرگ‌تر بهره می‌برند و معمولاً سیستم دوربین بهتر، تراشه قوی‌تر و باتری حجیم‌تر را به همراه دارند. 

از سوی دیگر، برخی از کاربران با وجود آن که به گوشی‌های کامپکت و جمع‌جور علاقه دارند، به سمت گوشی‌های با نمایشگر بزرگ و سخت‌افزار کارآمد می‌روند. این افراد تصور می‌کنند که در مدت زمان کوتاهی، به کار با دستگاه‌های بزرگ عادت خواهند کرد. 

اندازه گوشی هوشمند

در حالی که بعضی از افراد در زمان کوتاهی به گوشی‌های بزرگ عادت می‌کنند، بسیاری از کاربران نمی‌توانند با محصولات بزرگ کار کنند و امکان دارد از خرید این گوشی‌ها پشیمان شوند. در این راستا، به کاربران توصیه می‌کنیم که راحتی استفاده از یک محصول کامپکت را نادیده نگیرند و اگر به گوشی با نمایشگر کوچک علاقه دارند، حتما به خرید پرچمدارها یا میان‌رده‌های جمع‌وجور موجود در بازار توجه کنند. 

اشتباه دوم: خرید دستگاه با حافظه کم

در نگاه اول، شاید حافظه ۱۲۸ گیگابایتی کافی به نظر برسد؛ ولی نباید فراموش کنیم که کاربر در طی دو یا سه سال حجم زیادی از تصاویر، ویدیو‌ها و اپلیکیشن‌ها را به گوشی خود اضافه خواهد کرد. در این رابطه، حافظه دستگاه به سرعت پر شده و کاربران باید به فکر راه‌کارهای جایگزین باشند.

حافظه گوشی های هوشمند

برای جلوگیری از بروز این مشکل بزرگ، بهتر است کاربران در زمان خرید گوشی اندکی بیش‌تر هزینه کنند و به سراغ مدل‌های با حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت یا فراتر بروند. البته ناگفته نماند که حافظه ۲۵۶ گیگابایتی برای اکثر کاربران کافی به نظر می‌رسد. 

اشتباه سوم: پیروی از مد روز بازار

در حال حاضر، گوشی‌های تاشو جزو محصولات خاص بازار موبایل به شمار می‌روند و کاربرانی که به دنبال دستگاه‌های مجهز به جدیدترین فناوری‌ها هستند، به خرید این گوشی‌ها فکر می‌کنند. با این وجود، برخی از کاربران بدون آن که مطمئن شوند به دستگاه‌های تاشدنی نیاز دارند، به سراغ محصولات تاشو می‌روند.

در مقایسه با گوشی‌های استاندارد بازار، بدنه محصولات تاشو فلیپ از مقاومت پایین‌تری در برابر ضربه‌ها برخوردار است. به علاوه، کاربران برای استفاده از تاشدنی‌های صدفی (مانند گلکسی زد فلیپ ۶) باید هربار دستگاه را باز کنند. این قابلیت شاید در ابتدا جذاب به نظر برسد؛ ولی جذابیت آن به مرور رنگ می‌بازد. 

گلکسی زد فلیپ ۶

از سوی دیگر، تاشدنی‌های فولد (مانند گلکسی زد فولد ۶) بسیار گران هستند و از بدنه ظریف‌تری به نسبت گوشی‌های استاندارد بهره می‌برند. در حال حاضر، اکثر گوشی‌های تاشو فولد بازار نزیک به ۲۰۰۰ دلار قیمت دارند که تقریباً معادل قیمت دو گوشی پرچمدار است.

به کاربران توصیه می‌کنیم که قبل از خرید گوشی تاشو، به طور دقیق به نیازها و خواسته‌های خود از یک محصول فکر کنند و سپس با دیدی باز به سراغ دستگاه‌های تاشدنی بروند. باید اشاره کرد که گوشی‌های تاشو از ویژگی‌های خوبی بهره می‌برند و تقریباً به بلوغ خوبی رسیده‌اند. 

اشتباه چهارم: وفاداری بیش از حد به یک برند

برخی از کاربران پیش از آن که به نیاز خود توجه داشته باشند، به برند یک گوشی هوشمند فکر می‌کنند. در واقع، این افراد به جای آن که به دنبال یک محصول با امکانات مناسب و قابلیت‌های مرتبط با نیاز خود باشند، به اسم‌ورسم یک برند توجه می‌کنند. 

برای مثال، کاربری را تصور کنید که یک دونده حرفه‌ای است و قصد خرید یک گوشی میان‌رده برای فیلم‌برداری از تمرینات خود را دارد. اگر این فرد تنها در بین محصولات اپل به جستجو بپردازد، به گوشی آیفون 16E برخورد خواهد کرد که جدیدترین محصول اقتصادی کوپرتینونشین‌ها به شمار می‌رود. 

سامسونگ و اپل

در حالی که آیفون 16E اپل قابلیت‌های مهمی را به همراه دارد و از سخت‌افزار قدرتمند بهره می‌برد، این گوشی از ویژگی Action Mode (اصلاح لرزش ویدیو‌ها) پشتیبانی نمی‌کند. در این رابطه، تمام ویدیوهایی که کاربر موردنظر ضبط کرده است، به درستی تثبیت نشده‌اند و از کیفیت خوبی بهره نمی‌برند. 

به جای وفاداری بیش‌ از حد به یک برند خاص، توجه کنید که دستگاه تمامی نیازهای شما را پوشش دهد و مطمئن شوید که گوشی موردنظر از تمامی قابلیت‌های موردنیاز بهره می‌برد.