سامسونگ امروز از نسل جدید گوشی‌های تاشو خود یعنی گلکسی زد فولد ۶ (Galaxy Z Fold 6) و گلکسی زد فلیپ ۶ (Galaxy Z Flip 6) رونمایی خواهد کرد. در طی چندماه گذشته، گزارش‌های مختلف اذعان داشته‌اند که سامسونگ در فکر توسعه یک گوشی تاشو سوم است.

تبلیغات

سومین محصول تاشو سامسونگ احتمالاً به عنوان نسخه اولترا و یا اسلیم گلکسی زد فولد ۶ عرضه می‌شود. در این رابطه، شایعه شده گلکسی زد فولد ۶ اولترا در مقایسه مدل استاندارد این گوشی از بدنه نازک‌تر و نمایشگرهای بزرگ‌تر بهره خواهد برد.

گلکسی زد فولد ۵

حالا اما به تازگی شایعه‌ای منتشر شده که ادعا می‌کند در حال حاضر، پروژه توسعه گلکسی زد فولد ۶ اولترا برای مدت زمان نامعلومی متوقف شده است. 

شایان ذکر است که توقف روند توسعه گلکسی زد فولد ۶ اولترا به معنای لغو کامل ساخت این گوشی نیست بلکه به نظر می‌رسد سامسونگ در حال حاضر برنامه‌ای برای عرضه گوشی موردانتظار خود ندارد. 

در طی ماه جاری، گوشی‌های تاشو مهمی مانند گلکسی زد فولد ۶، شیائومی میکس فولد ۴ و آنر مجیک V3 معرفی می‌شوند که محصولات شیائومی و آنر برای عنوان نازک‌ترین گوشی تاشو دنیا با یک‌دیگر رقابت خواهند کرد. 

سامسونگ هیچ نماینده‌ای در بین گوشی‌های تاشو نازک بازار ندارد و گلکسی زد فولد ۶ اولترا می‌توانست به رقابت با گوشی‌های تاشو آنر و شیائومی بپردازد. با این وجود، به نظر می‌رسد برای عرضه مدل اولترا گلکسی زد فولد ۶ باید بیشتر صبر کنیم.