سال 2021 را می‌توان سال بزرگی برای اوپو نامید چرا که این تولیدکننده اولین گوشی هوشمند تاشو خود به نام اوپو فایند N را معرفی کرد که رقیب گلگسی زد فولد 3 محسوب می‌شود و همچنین از طراحی مشابه پرچمدار تاشو سامسونگ بهره می‌برد. حالا براساس جدیدترین گزارش منتشر شده، به نظر می‌رسد برنامه اوپو با عرضه فایند N تمام نشده است و این تولیدکننده قصد دارد گوشی هوشمند تاشو با طراحی صدفی (Clamshell) را روانه بازار کند.

تبلیغات


اوپو فایند N

این گزارش که توسط افشاگر فناوری Mukul Sharma منتشر شده است اذعان دارد که اوپو در حال ساخت و توسعه گوشی هوشمند تاشو با طراحی مشابه گلکسی زد فلیپ 3 است که به احتمال زیاد در سه‌ماهه سوم سال میلادی سال 2022 عرضه خواهد شد. همچنین در این گزارش ذکر شده است که این گوشی تاشو با قیمتی ارزان‌تر از گلکسی زد فلیپ 3 در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.


 

شایان ذکر است که گلکسی زد فلیپ 3 در حال حاضر با قیمت 999 دلاری در بازار موجود است و آن را به ارزان‌ترین گوشی تاشو برای بازارهای اروپا و ایالات متحده تبدیل کرده است. در نتیجه، قیمت‌گذاری اوپو برای گوشی تاشو خود جالب توجه خواهد بود و باید دید اوپو چگونه قیمتی پایین‌تر از گلکسی زد فلیپ 3 را برای دستگاه خود برمی‌گزیند.

در نهایت باید اشاره کرد که گلکسی زد فلیپ 3 از مشکلاتی مانند دوربین‌های معمولی و مقاومت پایین رنج می‌برد و امید می‌رود تا اوپو از مشکلات گوشی تاشو سامسونگ درس بگیرد و گوشی تاشو بهتری را عرضه کند. همچنین امیدواریم گوشی تاشو اوپو برای بازارهای جهانی هم در دسترس قرار بگیرد چرا که اکثر تولیدکنندگان چینی گوشی‌های تاشو خود را تنها برای بازار این کشور عرضه می‌کنند.