شرکت آماری-تحقیقاتی کانترپوینت به تازگی گزارش خود درباره میزان فروش گوشی‌های هوشمند و پرفروش‌ترین برند‌ها را در بازار کشور آمریکا و قاره اروپا در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ منتشر کرده است. این آمار نشان می‌دهند که سامسونگ همچنان در بازار اروپا پیشتاز است؛ اما با کاهش فروش روبرو بوده و احتمالا به زودی مقام خود را از دست خواهد داد.

تبلیغات


 

شیائومی با رشد چشمگیر ۵۱ درصدی در فروش خود نسبت به سال گذشته، در مقام دوم قرار گرفته است و به نظر می‌رسد که به زودی، قصد تسخیر تاج و تخت سامسونگ را در بازار اروپا دارد. این شرکت در ماه سپتامبر نیز با چالش‌هایی در زمینه تامین قطعات مواجه شد و در غیر این صورت، احتمالا می‌توانست اوضاع بهتری نیز داشته باشد.

شرکت سامسونگ در اوایل سال ۲۰۲۱ به مشکلات خود در تامین قطعات غلبه کرد، اما تنها به لطف استقبال از گوشی تاشو گلکسی زد فلیپ 3 در بخش غربی قاره اروپا است که توانسته مقام خود را حفظ کند. در سوی دیگر، شرکت اپل نیز فروش خود را در این قاره افزایش داده و عرضه مدل جدید آیفون یا همان سری آیفون 13 نیز به آنها در این بازار کمک کرده است.

شرکت اوپو نیز با رشد ۱۱۲ درصدی روبرو بوده که البته به ادغام این شرکت با وان پلاس و تبدیل آنها به هولدینگ او-پلاس نیز بر می‌گردد. شرکت‌های هواوی و آنر با کاهش فروش روبرو بوده‌اند که البته با توجه به عرضه سرویس‌های گوگل روی مدل‌های جدید آنر، احتمالا این شرکت به زودی اوضاع بهتری پیدا خواهد کرد.


 

شرکت هواوی اما پس از تحریم‌های وضع شده دیگر قدرت و محبوبیت سابق را ندارد و جهت جذب مشتریان بیشتر، به تازگی مدل نووا 9 را در قاره اروپا عرضه کرده است. شما درباره این آمار چه می‌اندیشید؟ آیا سامسونگ می‌تواند در آینده مقام خود را حفظ کند یا به زودی جای خود را به شیائومی خواهد داد؟