طبق گزارش‌های جدید، موتورولا آماده است تا از تلفن هوشمند تازه‌ای به نام +Edge رونمایی کند. خود موتورولا فعلا صحبتی درباره این موبایل نکرده است، اما با توجه به این که دستگاه مذکور به‌تازگی در گیک‌بنچ ثبت شده، می‌توانیم انتظار داشته باشیم که خیلی زود آن را در ویترین فروشگاه‌ها ببینیم.

تبلیغات

بر اساس اطلاعات موجود در پایگاه داده گیک‌بنچ، موتورولا اج پلاس از اندروید ۱۰ استفاده می‌کند و ۱۲ گیگابایت رم دارد. نام مادربرد این گوشی burton ثبت شده و پردازنده آن هشت هسته و سرعت ساعت ۱.۸ گیگاهرتزی دارد.

+Motorola Edge نمایشگری با دوربین سلفی حفره‌ای خواهد داشت و از طریق اپراتور ورایزن فروخته خواهد شد. در حال حاضر اطلاعات بیشتری از این دستگاه در دسترس نیست، ولی احتمالا در هفته‌های آتی باید منتظر اخبار بیشتری باشیم.