اگرچه تولیدکنندگان کامپیوترهای شخصی مدت‌هاست که سعی دارند به نحوی از شر فن‌ها خلاص شوند، ولی به نظر می‌رسد که بعضی از تولیدکنندگان موبایل نظر دیگری دارند. شرکت چینی Nubia اخیرا از جدیدترین موبایل گیمینگ خود به نام Red Magic 3 رونمایی کرده است؛ دستگاهی که سیستم خنک‌کننده داخلی آن از فن استفاده می‌کند تا اولین تلفن هوشمند تاریخ در این زمینه باشد. البته علاوه بر فن، از مایع هم برای خنک‌سازی این دستگاه استفاده می‌شود.

تبلیغات

Red Magic 3 به پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۸۵۵ و ۱۲ گیگابایت رم مجهز شده است. البته اگر بخواهید می‌توانید مدل‌های پایین‌تر این موبایل را تهیه کنید که ۶ یا ۸ گیگابایت رم دارند. رد مجیک ۳ همچنین دارای دو مدل با ظرفیت داخلی ۶۴ و ۲۵۶ گیگابایتی است.

این تلفن هوشمند نمایشگری ۶.۶۵ اینچی از نوع آمولد با کیفیت +FHD دارد که از فناوری تیره‌سازی DC و HDR پشتیبانی می‌کند. در قاب پشتی این دستگاه دوربینی ۴۸ مگاپیکسلی از نوع IMX586 قرار گرفته و دوربین جلو هم سنسوری ۱۶ مگاپیکسلی است. رد مجیک ۳ همچنین بلندگویی با خروجی صدای DTS:X ساراند و جک ۳.۵ میلی متری هدفون دارد.

ظرفیت باتری گوشی گیمینگ نوبیا ۵ هزار میلی آمپر است و به لطف قابلیت شارژ سریع ۲۷ واتی می‌توانید با ۱۰ دقیقه شارژ کردن، حدود ۱ ساعت با آن بازی کنید.

قیمت این دستگاه از حدود ۴۳۰ دلار شروع شده و برای مدل ۱۲+۲۵۶ گیگابایتی به ۶۴۰ دلار می‌رسد. Red Magic 3 از ۱۳ اردیبهشت وارد بازار چین می‌شود، اما هنوز مشخص نیست که وضعیت عرضه جهانی این محصول به چه شکل خواهد بود.