سامسونگ به تازگی پتنتی برای یک اختراع عجیب به نام «توپ گرافینی» ثبت کرده که می‌تواند برای صنعت باتری تلفن های هوشمند بسیار مفید باشد. این فناوری که توسط SAIT (Samsung Advanced Institute of Technology) تولید شده، می‌تواند منجر به تولید باتری هایی شود که ظرفیت انرژی بسیار بالایی دارند و عمر آنها نیز نسبتا ۴۵٪ از نسل فعلی باتری ها بیشتر است.

تبلیغات

در کنار عمر بیشتر، توپ های گرافینی سامسونگ همچنین می‌توانند شارژ شدن باتری های لیتیوم-یونی را تا ۵ برابر بهبود بخشند؛ به همین دلیل یک باتری لیتیوم-یون ساخته شده از توپ گرافینی می‌تواند در ۱۲ دقیقه به اندازه ۱ ساعت شارژ باتری های قدیمی، شارژ شود. گفته می‌شود این باتری‌ها در هنگام کار دمایی به میزان ۶۰ درجه سانتی‌گراد دارند که این امر آنها را برای استفاده در اتومبیل‌های الکتریکی آینده، گزینه مناسبی می‌سازد.

مانند سایر اختراعات جاه‌طلبانه در زمینه باتری، خبری نداریم که آیا سامسونگ حاضر است این تکنولوژی جدید را در تلفن های هوشمندش به کار ببرد یا خیر. به هر حال مسلم است که این باتری‌ها را در گلکسی اس ۹ و یا نوت ۹ نخواهیم دید؛ ولی امیدواریم روزی با گوشی هایی کار کنیم که چنین باتری قدرتمندی داشته باشند.