تبلیغات

اکثر علاقه‌مندان به فیلم و سینما همیشه در این فکر هستند که پروژکتور بخرند و با آن فیلم تماشا کنند ولی در نهایت به خرید یک تلویزیون‌های بزرگ رضایت می‌دهند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید شاید پروژکتور جدید شیائومی مورد پسندتان قرار بگیرد.

این پروژکتور لیزری را می‌توان در فاصله 5 تا 50 سانتی‌متری دیوار قرار دهید تا تصویری به بزرگی 150 اینچ و با کیفیت 1080p را پخش کند.

پروژکتور لیزری شیائومی از فناوری ALPD 3.0 بهره می‌برد. ادعا می‎شود روشنایی تصویر این پروژکتور 5 هزار لومن و کنتراست آن 3000:1 است و می‌تواند 85 درصد از رنگ‌های NTSC را پوشش دهد.

در پشت این دستگاه 3 پورت HDMI تعبیه شده است و اسپیکر درونی دارد با این حال می‌توانید برای شنیدن صدای بهتر آن را به یک آمپلی‌فایر اختصاصی وصل کنید.

شیائومی این پروژکتور را با قیمتی حدود 1500 دلار در چین آغاز کرده است ولی مشخص نیست فروش ان چه زمانی در بازارهای جهانی آغاز شود.