چند روز پیش گفتیم که HTC Bolt این ماه رونمایی می‌شود.اکنون تصویری به دست آمده که بخشی از ویژگی‌های این گوشی را آشکار می‌کند؛ گوشی هوشمندی که احتمالا خارج از آمریکا با نام HTC 10 evo نامیده می‌شود. طبق این عکس، گوشی جدید اچ تی سی 11 نوامبر از طریق اپراتور آمریکایی Sprint، در دسترس قرار می‌گیرد و باتری 3200 میلی آمپر ساعتی دارد.

تبلیغات

اطلاعاتی که از این عکس به دست آمده همچنین نشان می دهد HTC Bolt نمایشگر 5.5 اینچ با رزولوشن 1440 در 2560 دارد و از دوربین 16 مگاپیکسلی اصلی، دوربین 8 مگپیکسلی جلو برخوردار است. گوشی جدید اج تی سی با داشتن گواهینامه IP57 می تواند در عمق 1.5 متری تا 30 دقیقه دوام بیاورد.

HTC Bolt بدون جک 3.5 میلی متری هدفون ساخته شده و ایرفون‌های BoomSound Adaptive Audio آن از طریق پورت USB-C به گوشی وصل می‌شود. بدنه این گوشی فلزی است و دررنگ‌های خاکستری و نقره‌ای عرضه می‌شود.

هنوز مشخص نیست این گوشی چه موقع در سایر بازارها عرضه می‌شود اما اگر به دنبال خرید گوشی هوشمند جدید هستید بهتر است کمی صبر کنید تا HTC Bolt هم به گزینه‌های شما اضافه شود.