مدت‌هاست که خبر تولید آیفون‌های اپل با نمایشگر OLED را می‎شنویم. با اینکه این تغییر در آیفون 7 و آیفون 7 پلاس عملی نشد، به نظر می‌رسد استفاده از نمایشگر OLED در آیفون‌های 2017 به حقیقت بپیوندد.

تبلیغات

رئیس شرکت شارپ تایید کرده که اپل در حال تولید گوشی‌های آیفون با نمایشگر OLED است. این خبر از آن جهت اهمیت دارد که چند وقت پیش شنیده بودیم اپل در حال مذاکره با شارپ برای ساختن نمایشگر آیفون‌های 2017 است. بنابراین شنیدنش از دهان رئیس شارپ می‌تواند نشانه‌ای برای به واقعیت پیوستن آن باشد.

او همچنین گفته که این شرکت در حال ساختن کارخانه جدید تولید OLED در ژاپن است و اگر مشتری اصلی (احتمالا اپل) بخواهد، می‌توانند این کار را در آمریکا انجام دهند.

پیش‌بینی می‌شود اپل سال آینده از 3 گوشی آیفون در اندازه‌های 4.7 اینچی، 5 اینچی و 5.5 اینچی رونمایی کند که همگی مجهز به نمایشگر OLED خواهند بود، اما فقط مدل 5.5 اینچی نمایشگر خمیده خواهد داشت.