نکسوس‌های 2016 گوگل، که شرکت اچ‌تی‌سی وظیفه ساخت آنها را بر عهده دارد، تاییدیه FCC دریافت کردند. معنی این حرف این است که به زودی شاهد معرفی Sailfish و Marlin خواهیم بود.

تبلیغات

در اسناد منتشرشده به دو گوشی HTC با شماره مدل‌های G-2PW4100 و G-2PW2100 اشاره شده که قرار است در سایت گوگل به فروش برسند. شکی نیست که این اطلاعات مربوط به نکسوس سیلفیش و نکسوس مارلین است؛ دستگاه‌هایی که روز گذشته، برای اولین بار، تصاویر واقعی آنها را رویت کردیم.

گفته می‌شود Sailfish قرار است جانشین Nexus 5X شود و Marlin جای Nexus 6P را بگیرد. به این ترتیب آنها نمایشگر 5 و 5.5 اینچی خواهند داشت. به جز تفاوت در اندازه و کیفیت نمایشگر، این دو نکسوس جدید احتمالا از نظر طراحی و سایر مشخصات سخت‌افزاری یکسان هستند، نکته‌ای که عجیب به نظر می‎رسد.

از بنچمارک‌های فاش‌شده این طور برمی‌آید که گوشی‌های 2016 گوگل پردازنده اسنپ‌دراگون 820، دوربین‌های 12 و 8 مگاپیکسلی، 4 گیگابایت حافظه رم و حافظه داخلی 32 گیابایتی دارند و هر دو با اندروید 7 نوگت به بازار می‌آیند. البته به تبع ابعاد، ظرفیت باتری مارلین از سیلفیش بیشتر است: 3450 در مقابل 2770 میلی‌آمپرساعت.

احتمال بسیاری وجود دارد که گوگل اوایل سپتامبر از نکسوس‌های جدیدش رونمایی کند؛ تاریخی که خیلی دور نیست.