Corning، سازنده شیشه‌های محافظ گوشی تلفن همراه، به تازگی از نسل جدید شیشه‌های محافظ  Gorilla Glass رونمایی کرد. Gorilla Glass 5 نسبت به Gorilla Glass 4 مقاومت بیشتری دارد و می‌تواند دفعات بیشتری گجت‌ها را از شکستن نجات دهد.

تبلیغات

کورنینگ در تحقیقات خود دریافته است که درصد بالایی از سقوط‌ گوشی‌ها هنگام سلفی گرفتن رخ می‌دهد و از نیمه بالایی بدن به زمین می‌افتند. بر این اساس گوریلا گلس 5 طوری ساخته شده است تا بتواند در 80 درصد سقوط‌های 1.6 متری سالم بماند و از نمایشگر گوشی محافظت کند.

صفحات محافظ گوریلا گلس در بیش از 1800 مدل مختلف از دستگاه‌های ساخته‌شده در 40 شرکت تولیدکننده استفاده می‌شود و در طول 10 سال گذشته بیش از 4.5 میلیارد دستگاه با این فناوری به فروش رفته است.
Corning اعلام کرده است اولین گوشی‌های مجهز به گوریلا گلس 5 در انتهای سال 2016 به بازار می‌آیند؛ بنابراین می‌توان انتظار داشت Galaxy Note 7 و نکسوس‌های جدید گوگل اولین گوشی‌هایی باشند که از این فناوری بهره می‌برند.