به نظر میرسد پرچمدار جدید اچتیسی همچون نسلهای قبلی نام HTC One را با خود یدک نمیکشد و تنها HTC 10 نام خواهد گرفت. اکنون عکسهایی از این پرچمدار جدید فاش شده که به نظر میرسد مربوط به رندرهای خبری این گوشی باشد.

اما عکس های فاش شده ازین گوشی تنها محدود به رندرهای کنفرانس خبری نبود و به تازگی عکسهای دیگری نیز ازین گوشی توسط اکانت onleaks فاش شده است. عکسهایی که در کنار آنها از مشخصات احتمالی گوشی نیز صحبت شده:
- نمایشگر 5.15 اینچی QHD
- تراشه اسنپدراگون 820
- 4 گیگابایت رم
- دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی
- پورت USB Type-C
البته میدانید که این ویژگیها قبلا هم فاش شده و هیچ کدام خبر جدیدی نیست. دوربین 12 مگاپیکسلی این گوشی احتمالا به فناوری اولترا پیکسل مجهز است، یعنی چیزی شبیه به آنچه سامسونگ در گلکسی اس 7 و اس 7 اج پیش گرفته.
اچتیسی هنوز زمان معرفی این گوشی را اعلام نکرده اما این گونه که از اخبار و شایعات مشخص است بهزودی شاهد معرفی HTC 10 خواهیم بود.
نظرات(26)
متین
البته به نظر میاد htc واسه اینکه سال قبل رو جبران کنه,احتمالا یه ویژگی خاص رو به htc 10 اضافه کنه...
باید منتظر موند فقط
VistaMobile
ali
عین مسخره ترین برند دنیا شده!!!!!!!!!!!!!
HTC
ننوشتین "یعنی چیزی شبیه به آنچه اچ تی سی در وان ام7 و وان ام8 پیش گرفته بود"
یه چیزی هست که میگن طرفدار سامسونگین.من یادم نمیاد سال 2013 سامسونگ اسمی از اولتراپیکسل برده باشه! لطفا تکنولوژی که اچ تی سی پی ریزی کرد رو به اسم سامسونگ نزنید.یکی که از پیشینه اچ تی سی خبر نداشته باشه فکر میکنه اینم یه گوشی کپی شده دیگه است.من از سامسونگ بد نمیگم چون واقعا بعضی چیزاش خیلی خوبن اما این دیگه بی انصافیه!
Emad
اچ تی سی از بعد m8 دیگه گوشیه جالبی نتونست بزنه که بتونه با گوشیهای خوب سونی و الجی و ... رقابت کنه.
pouria
yh
علی
دوربین اولتراپیکسل اچ تی سی نوآوری خود این شرکته و از سامسونگ الهام نگرفته
البته شاید بشه گفت حتی سامسونگ از اچ تی سی الگوبرداری کرده تا کیفیت دوربینش بالاتر بره...
محمد
اشتباهی که ال جی و اپل هم اوایل داشتن و در صدد رفع این ایراد بر اومدن
اگه اچ تی سی یه کم ضخامت گوشیاش رو کم کنه و به زیر 8 میل برسونه عالی میشه
naser
mjb
sina
كوروش
اگه سایز 5.5 اینچ با همین مشخصات بده كه دیگه خوبترم میشه
ممد
j.e.a.n.c.l.u.d.e.
قبلی
بعدی