دیگر این موضوع راز سر به مهر نیست که گوگل برای باقی ماندن به‌عنوان جستجوگر اصلی در دیوایس‌های تولیدی اپل مبالغ هنگفتی می‌پردازد، اما مبلغ دقیق این تفاهم هیچ‌وقت مشخص نشد.

تبلیغات

حال، به‌مدد منتشر شدن رونوشت دادگاه بین گوگل و اوراکل توسط Bloomberg، مشخص شده گوگل در سال ۲۰۱۴ مبلغ یک میلیارد دلار به اپل پرداخته است. همچنین این رونوشت اشاره می‌کند که سهم سود این کار ۳۴ درصد عنوان شده بود، ولی مشخص نشده این سود متعلق به گوگل بوده یا اپل.

از آنجا که قراردادهای مالی بین دو کمپانی گوگل و اپل بسیار مهم‌اند، هر دو شرکت درخواست مهر و موم گزارش فوق را کرده‌اند. حتی گوگل اعلام کرده که اگر جزئیات این موضوع عمومی شود، قطعا سایر کمپانی‌ها از آن سوء استفاده خواهند کرد. نهایتا ساعاتی پیش رونوشت گزارش دادگاه فوق از وب‌سایت دادگاه مربوطه کاملا حذف شد. 

 

 

گزارش‌های پیشین هم که در سال‌های گذشته منتشر شده بودند به این نکته اشاره می‌کردند که تفاهم‌نامه گوگل و اپل مبنی بر استفاده از گوگل به‌عنوان جستجوگر اصلی محصولات اپل در سال ۲۰۱۵ به پایان می‌رسد و اپل با مایکروسافت و یاهو وارد همکاری می‌شود؛ هرچند به نظر نمی‌رسد این موضوع چندان واقعیت داشته باشد و این احتمال وجود دارد که این تفاهم‌نامه مرموز تمدید شود.

شما چه فکری می‌کنید؟ آیا اپل گوگل را رها می‌کند و به استفاده از جستجوگر یاهو یا بینگ روی می‌آورد؟