یک منبع کره‌ای گزارش داده است که سامسونگ در نظر دارد در تولید پرچم‌دار بعدی‌اش به هر قیمتی از اسنپدراگون 820 استفاده کند، حتی اگر مشکل داغ شدن این پردازنده حل نشود. بنا به این گزارش، سامسونگ در تلاش است در صورت داغ شدن اسنپدراگون 820، با استفاده از لوله‌های خنک‌کننده دمای پردازنده را کنترل کند؛ ایده‌ای که سونی در سری زد5 خود اجرا کرد.

تبلیغات

سال گذشته سامسونگ به‌دلیل مشکل داغ شدن بیش از حد اسنپدراگون 810 زیر بار استفاده از آن در پرچم‌داران خود نرفت، اما به نظر می‌رسد عمل به این تصمیم ادامه نخواهد یافت. در حال حاضر سامسونگ دو نسخه از جدیدترین پردازنده کوالکام را آزمایش کرده است و این شرکت قصد دارد در کشورهای امریکا و چین گلکسی اس7 را با اسنپدراگون 820 روانه بازار کند.
انتظار می‌رود گلکسی اس7 سامسونگ اوایل سال 2016 و زودتر از همیشه به کاربران معرفی شود و اولین گوشی هوشمندی باشد که با پردازنده اسنپدراگون 820 وارد بازار می‌شود. این پردازنده جدید دستگاه را به صورت سخت‌افزاری در برابر بدافزارها محافظت می‌کند و عملکرد باتری و دوربین را ارتقای ویژه‌ای می‌بخشد.

منبع: 9to5Google