روز گذشته، ۲۳ شهریور ۹۴، ال‌جی دعوت‌نامه‌هایی برای رویدادی خبری در شهر نیویورک ارسال کرد. این کنفرانس در تاریخ اول اکتبر (برابر با ۵ مهرماه) برگزار می‌شود، ولی درباره محصولی که احتمالا در این مراسم معرفی می‌شود هیچ توضیحی داده نشده است. البته دلایلی وجود دارد که تقریبا مطمئن باشیم این محصول همان LG V10 است که چندی پیش خبرهایی از آن شنیده شد.

تبلیغات

ماه گذشته تلفن هوشمند رده‌بالایی از ال‌جی در پایگاه داده مرکز صدور گواهینامه تجهیزات مخابراتی چین (TENAA) لو رفت. نخست تصور می‌شد این محصول با نام LG G4 Pro معرفی می‌شود، اما پس از انتشار تصویری که در زیر می‌بینید، مشخص شد این محصول V10 نام دارد و از نمایشگر کمکی بهره می‌برد.

 


 

البته این اولین بار نیست که کمپانی بزرگی در محصولش از ۲ نمایشگر استفاده می‌کند؛ پیش‌تر هم سامسونگ در سال ۲۰۱۰ در محصول Samsung Continuum از این نوع نمایشگر استفاده کرده بود.

با توجه به گفته‌هایی از منابع غیررسمی، LG V10 با نمایشگر ۵.۷ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل (QHD)، پردازنده شش‌هسته‌ای اسنپدراگون ۸۰۸ محصول کوالکام، ۳ گیگابایت رم، ۶۴ گیگابایت فضای داخلی قابل ارتقا با کارت حافظه MicroSD و درنهایت دوربین‌های اصلی و سلفی ۱۶ و ۵ مگاپیکسلی عرضه خواهد شد.

تنها ۲ هفته باید صبر کنیم تا ببینیم ال‌جی قصد دارد چه محصولی معرفی کند!

منبع: PhoneArena