گروه خبری GSM: ژاپنی‌ها شارژرهای جدیدی طراحی کرده‌اند که همانند درخت‌های واقعی هستند و انرژی خود را برای شارژ دستگاه‌های تلفن همراه از خورشید به دست می‌آورد.

تبلیغات

به گزارش موبنا به نقل از تری هاگر، این درختچه‌ها Electree نامیده می‌شود که از گونه‌ای از انرژی فتوولتاییک استفاده می‌کند که به کاربران امکان می‌دهد دستگاه تلفن همراهشان را بدون استفاده از انرژی دیگری شارژ کنند.

این درختچه‌‍‌ها که ارتفاع آنها 40 سانتیمتر است، دارای 42 پیل خورشیدی هستند.


 

                      

 

انرژی تولید شده توسط این پنل‌ها در طول روز در باتری آن ذخیره می‌شود و مخزن تغذیه آن به یک پورت USB متصل است و انرژی ذخیره شده در آن شب هنگام و جایی که خورشید وجود ندارد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این دستگاه برای کسانی که امکان نصب پانل‌های فتوولتائیکی را روی سقف خانه‌های خود ندارند به عنوان یک منبع انرژی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این درختچه‌های الکتریکی فتوولتائیکی می‌توانند انرژی را در یک باتری که زیر پایه آن قرار گرفته است جمع آوری کنند. این انرژی می‌تواند برای شارژ دستگاه‌های قابل حمل مورد استفاده قرار گیرند.