تبلیغات
در یک نظر سنجی گوشی شکلات با اختصاص دادن بیشترین آرا به خود در رتبه اول و EF81 ، SLVR و 6680 به ترتیب دوم ، سوم و چهارم شدند .

جالب اینجاست که گوشی شکلات با کسب 78 امتیاز از مجموع 100 امتیاز در بخش طراحی گوشی رکورد بی سابقه ای در میان گوشی های نسل سومی 3G کسب کرد .

این در حالی است که گوشی شکلات از نظر سایر امکانات و مسائل فنی نسبت به چهار گوشی دیگر در رده ی پائین تری قرار دارد ، با این حال کاربران بیشترین رای را به این گوشی اختصاص داده اند .

لازم به ذکر است که گوشی موتورولا RAZR در سال 2005 توانسته بود 77 امتیاز از مجموع 100 امتیاز را در بخش طراحی کسب کند .

پل براون (Poul Brown) یکی از تحیل گران گروه Strategy Analitics در این باره می گوید :

“جلوه بصری و طراحی مدرن شکلات به طور مسلم نظر کاربران را جلب کرده است ، گرچه این گوشی از برخی لحاظ نقطه ضعف هایی دارد . البته صفحه کلید Touch Sensitive شکلات هم در این تصمیم گیری کاربران بی تاثیر نبود . ”

کوین نولان (Kevin Nolan) رییس آزمایشگاه پیشرفته بی سیم (Advanced Wireless Lab) نیز در این باره می گوید : ” از نظر کارشناسان این آزمایشگاه گوشی Nokia 6680 بهترین گوشی نسل سومی است که تا به حال در اروپا تست شده است.”

گروه Strategy Analitics هر ماه و بر اساس نظر کاربران ، گوشی منتخب مصرف کنندگان را اعلام می کند .