خانهاخبار
چرا ال‌جی سرانجام تصمیم به استفاده از نمایشگر OLED در وی 30 گرفت؟

چرا ال‌جی سرانجام تصمیم به استفاده از نمایشگر OLED در وی 30 گرفت؟

استفاده از نمایشگر OLED پلاستیکی در گوشی پرچم‌دار ال‌جی برای بسیاری خوشایند و خوشحال‌کننده است. اما چه چیزی این کمپانی کره‌ای را واداشت تا سرانجام در V30 از نمایشگر اولد استفاده کند؟
۱۳۹۶/۶/۱۳

همان‌طور که می‌دانید، گوشی V30 از کمپانی ال‌جی به یک نمایشگر OLED مجهز است. دلایل مختلفی وجود دارد که یک کمپانی مانند ال‌جی تصمیم به استفاده از چنین نمایشگر در محصول خود بگیرد. استفاده از نمایشگر OLED پلاستیکی در گوشی پرچم‌دار ال‌جی برای بسیاری خوشایند و خوشحال‌کننده است. اما چه چیزی این کمپانی کره‌ای را واداشت تا سرانجام در وی 30 از نمایشگر اولد استفاده کند؟

پشتیبانی از پلتفرم Daydream شاید یکی از این دلایل باشد. پلتفرم Daydream گوگل، علاوه بر سخت‌افزاری قدرتمند، به گوشی‌هایی با نمایشگر اولد نیازمند است. اما هرچند که وی 30 اولین گوشی هوشمندی است که از پلتفرم Daydream پشتیبانی می‌کند، اما این دلیل تنها دلیل استفاده از اولد در وی 30 نیست.

image

ترجیحات مشتریان نیز قطعا در انتخاب نمایشگر OLED بی‌تأثیر نبوده است. در روزهایی که سامسونگ با استفاده از نمایشگرهای OLED در گوشی‌های پرچم‌دار خود به یکه‌تاز بازار تبدیل شده است، چرا ال‌جی نباید به سراغ این قابلیت برود؟ البته کمپانی ال‌جی هنوز آماری مبنی بر تمایل مشتریانش به استفاده از نمایشگرهای اولد را منتشر نکرده است. آماری که معمولا اکثر تولیدکنندگان در موقع رونمایی از یک محصول جدید ارائه می‌کنند.

اما یکی از دلایل دیگر نیز می‌تواند افزایش ظرفیت تولید نمایشگرهای اولد پلاستیکی و کاهش تولید و قیمت نمایشگرهای اولد باشد. البته بازهم ال‌جی در این زمینه هیچ‌گونه موضع‌گیری رسمی نداشته است. پس دلیل استفاده از نمایشگری اولد در وی 30 چیست؟

شاید بتوان عاقلانه‌ترین دلیل استفاده از نمایشگر OLED در پرچم‌دار جدید ال‌جی را همراه شدن این کمپانی با مد روز و عقب نماندن از سایر کمپانی‌ها دانست. این روزها نمایشگرهای LCD در حال فراموشی هستند و کمپانی‌ها یکی پس از دیگری به سمت نمایشگرهای OLED کوچ می‌کنند و استفاده از یک نمایشگر OLED پلاستیکی، به‌جای اولد، شاید بتواند ال‌جی را یک گام جلوتر از سایر کمپانی‌ها قرار دهد.

image

کمپانی ال‌جی تب حاکم بر صنعت موبایل برای معرفی گوشی‌هایی فول اسکرین با طراحی بدون حاشیه را «مگاترند» می‌خواند و دلیل استفاده از OLED پلاستیکی در وی 30 را از همین صحبت ال‌جی می‌توان استنتاج کرد. ال‌جی در ساخت پرچم‌دار جی 6 از یک نمایشگر LCD تقریبا بدون حاشیه استفاده کرد. اما یکی از مقامات ال‌جی به وب‌سایت androidauthority گفته است که: «با استفاده از یک نمایشگر OLED پلاستیکی ما می‌توانیم به‌راحتی نمایشگر را شکل دهیم و حاشیه‌ها را نیز نسبت به قبل 3.4 میلی‌متر کمتر کنیم. همچنین قادر هستیم تا وزن نمایشگر را کاهش داده و آن را باریک‌تر کنیم. به همین خاطر است که OLED را انتخاب کردیم.»

هرچند که این صحبت مقام ال‌جی را شاید بتوان فصل الخطاب دانست، اما شاید دلایل دیگری نیز پشت این تصمیم نهفته باشد. همچنین باید بدانید که ال‌جی برای اولین بار نیست که به سراغ نمایشگرهای اولد پلاستیکی می‌رود و پیش‌تر در گوشی‌های سری G Flex نیز شاهد آن بوده‌ایم که این کمپانی کره‌ای از نمایشگرهای اولد پلاستیکی استفاده کرده بود.

image

ال‌جی در مورد احتمال استفاده مجدد از نمایشگرهای ال سی دی در گوشی‌های پرچم‌دار آینده خود اظهارنظر نکرده است ولی با توجه به رخدادهای نمایشگاه آیفا 2017، بعید است که این کمپانی مجدد قصد استفاده از نمایشگرهای LCD در گوشی‌های پرچم‌دار خود را داشته باشد.

همچنین ترجیح بازار برای نمایشگرهای بدون حاشیه باعث شد تا ال‌جی نمایشگر دوم گوشی‌های سری V، که به‌عنوان شناسنامه این سری شناخته می‌شوند، را نیز حذف کند. به گفته یکی از مقامات ال‌جی، اگر نمایشگر دوم در وی 30 حفظ می‌شد، این شرکت نمی‌توانست یک طراحی رقابتی را ارائه دهد.

image

در V30 نمایشگر دوم با نوار شناور جایگزین شده است که به‌نوعی تکامل نمایشگر دوم سری پیشین محسوب می‌شود. چرا باید نمایشگری دوم در یک گوشی وجود داشته باشد، وقتی‌که می‌توان همان قابلیت‌ها را از طریق یک نوار شناور در اختیار کاربران قرار داد؟ البته حذف نمایشگر که به‌عنوان شناسنامه سری وی ال‌جی شناخته می‌شد، می‌تواند مشابهت طراحی گوشی‌های پرچم‌دار ال‌جی با سایر کمپانی‌هایی که از زبان طراحی فول اسکرین و بدون حاشیه استفاده می‌کنند را افزایش دهد.

هنگامی که طراحی دستگاه به‌صورت قابی بزرگ و یکپارچه درآمده و گوشه‌های نمایشگر گرد شده و ابعاد نیز Univisium می‌شوند، فضای لازم برای خلق یک طراحی خوب به‌ناچار به سمت لبه‌ها و گوشه‌های موبایل کوچ می‌کند. دقیقا همان‌جاهایی که کاربران توجه زیادی به آن‌ها ندارند و البته این روند طراحی بین کمپانی‌ها در حال فراگیر شدن است و اینکه کمپانی‌ها چگونه در آینده محصولات خود را ازلحاظ طراحی از سایرین متمایز می‌کنند خود جای سوال دارد.

image

وقتی تمایز و نوآوری در طراحی و نرم‌افزار به فراموش سپرده می‌شود، این عملکرد سخت‌افزاری، کاربرد، دوربین بهتر، باتری بهبودیافته، تعاملات بصری بیشتر، پشتیبانی از واقعیت مجازی و صوت پیشرفته است که خودنمایی می‌کند. پیش‌بینی شما چیست؟

image

برچسب‌ها:

اخبار مشابه

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

دیدگاه‌ها (26 نظر)

یاشار

۱۳۹۶/۸/۲
کی گفته تعبیه دو دوربین پشت گوشی رو زشت میکنه؟
از نوت 8 خوشگلتره
آره بابا آپشن های انتهاری سامسونگ رقیب نداره عمرا ال جی بترکه و هیجان بوجود بیاره

سعیدfm

۱۳۹۶/۶/۱۷
نه اون سامهنگ اس 6 دستیت مثل اس 7 و اس 7 ادج که صفحه ش صورتی می شد و اس 8 که هاله قرمز روش میوفته و تازه فن هاش گزارش دادن سایه کیبورد میوفته نکنی فکر می کنی پرچمدارای الجی و اپل و سونی مثل پنل های مزخرف سامهنگتونه

سعید

۱۳۹۶/۶/۱۵
بچه جان فقط نوت ۷ مشکل داشت اس۶ که اصلا یک‌مورد هم مشکل نداشت و از هنگ جی g5 ماژولار بوت لوپی خیلی بهتره .حداقل برد نمیسوزونه سایه نمیندازه.۳ ساله اس۶ دارم هنوز دلم نمیاد عوضش کنم.ولی هنگ جی یکبار نصرفه هر ۶ ماه باید عوضش کنی

سعید

۱۳۹۶/۶/۱۵
سعیدfmپرچمدار هنگ‌جی رو هم‌دیدم gflex با اولد پلاستیکی مسخره رو‌هم دیدم در حدj1 هم نیست .شک‌ندارم‌با سامسونگ‌کار نکردی حتیj1 چون‌سوپر آمولد(نه املت با سواد)با کیفیت ترین صفحه نمایش دنیاست اینو دیسپلی میت میگه تو که آماتوری مگه مهمه؟

سعیدfm

۱۳۹۶/۶/۱۵
نه بابا این یارو هم مثل خودت خالی بند اعظمه اون که همه می گن پنل های بی کیفیت پرچمدارای سامهنگ سایه میندازه. مثل بمب 6 خودت