شرکت سونی مدتی پیش قول ارائه آپدیت اندروید 12 را برای گوشیهای اکسپریا 10 III و اکسپریا 10 II خود داده بود و پس از انتشار این آپدیت برای گوشی جدیدتر اکسپریا 10 III، اکنون اندروید 12 را برای پرچمدار قدیمیتر خود نیز منتشر کرده است.
این آپدیت در حال حاضر تنها در منطقه جنوب شرقی آسیا منتشر شده و حجم آن نیز معادل ۹۰۰ مگابایت است. شماره بیلد این آپدیت، 59.2.A.0.422 بوده و پچ امنیتی ماه مارس سال ۲۰۲۲ را نیز به همراه دارد. آپدیت اندروید 12 منتشر شده برای اکسپریا 10 III، از پچ امنیتی قدیمیتر مربوط به فوریه استفاده میکرد.
احتمالا در آینده بسیار نزدیک، کاربران این گوشی در سایر نقاط جهان نیز میتوانند به دریافت آپدیت اندروید 12 برای سونی اکسپریا 3 II خود بپردازند. درباره انتشار جدیدترین نسخه اندروید برای این پرچمدار نسبتا قدیمی که در سال ۲۰۲۰ شاهد عرضه آن به بازار بودیم چه میاندیشید؟ آیا از کاربران سونی بوده و از پشتیبانی نرم افزاری این شرکت راضی هستید؟